Στις 19 Μαρτίου της φετινής χρονιάς, η Google εντυπωσίαζε τους gamers ανά τον κόσμο, ανακοινώνοντας την είσοδό της σε μια τεράστια βιομηχανία, με την υπηρεσία Google Stadia.

Το Google Stadia αποτελεί μία νέα cloud υπηρεσία gaming streaming ή αλλιώς όπως έχει αναφερθεί από πολλούς, το «netflix του gaming». Βέβαια τρία πολύ σημαντικά κομμάτια της υπηρεσίας -ίσως τα σημαντικότερα-, δεν αναφέρθηκαν σ’ αυτή την παρουσίαση, κάτι που σύμφωνα με twee από τον επίσημο λογαριασμό του Stadia, θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι.

Διάβασε επίσης: Το trailer του Terminator: Dark Fate μόλις κυκλοφόρησε.

Το πρώτο είναι φυσικά η τιμή διάθεσης της υπηρεσίας ενώ το δεύτερο αφορά τα παιχνίδια που θα περιλαμβάνει. Το τρίτο και τελευταίο κομμάτι στο λανσάρισμα του Stadia είναι το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει, κάτι που θα γνωστοποιηθεί μαζί με τις υπόλοιπες πληροφορίες.

Πάντως δεν θα πρέπει να περιμένουμε ότι η Google θα έχει κάποια σημαντική παρουσίαση στην Ε3 αφού η εταιρεία δεν έχει δηλώσει κάποιο σχετικό event. Αυτό σημαίνει ότι η E3 δε θα έχει χρώμα από Google, με τη Microsoft να αναμένεται να ανακοινώσει όλες τις πληροφορίες για το xCloud, τη δική της απάντηση στο Stadia.