Είσαι έτοιμος για πολλές ώρες gaming, κληρώσεις και πολλά δώρα ; Ωραία, τότε σίγουρα πρέπει να έρθεις στο The XBOX Arena της Microsoft. Το «Gaming Festival Of The Year» θα γίνει στις 19 Μαΐου (την προσεχή Πέμπτη) και η MediaMarkt με το δικό της Gaming Booth θα είναι εκεί να σε περιμένει! Μπορείς να παίξεις ή να παρακολουθήσεις live τουρνουά παιχνιδιών και να κερδίσεις δώρα απλά κάνοντας μια βόλτα.

Θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις την gaming εμπειρία μέσα από side events που θα γίνονται ταυτόχρονα με τα υπόλοιπα τουρνουά ενώ όλοι οι τελευταίοι τίτλοι παιχνιδιών θα σε περιμένουν για να τους δοκιμάσεις. Έλα και παίξε τα Sunset Overdrive, Dark Souls 3, Rise of the Tomb Raider, Far Cry Primal, Hitman, Assassin’s Creed Syndicate, Quantum Break και άλλα.

Μπορείς  επίσης, χωρίς προεγγραφή, κατά τη διάρκεια του festival να κερδίσεις δώρα απλά λαμβάνοντας συμμετοχή στους διαγωνισμούς που θα βρίσκεις μπροστά σου.

Κέρδισε Δώρα

Πάρε μέρος σε διαγωνισμούς, παίξε τα αγαπημένα σου παιχνίδια απένταντι στους καλύτερους παίχτες και κέρδισε μεγάλα δώρα.

Ζήσε το Gaming

Το μεγαλύτερο gaming festival είναι εδώ και σε περιμένει να γνωρίσεις τους νεότερους τίτλους, να περάσεις μια καταπληκτική ημέρα κοντά στους αγαπημένους σου ήρωες και να μπεις στο Hall of fame επιδεικνύοντας τα skills σου.

Μπες στο Festival

Το gaming είναι μόνο η αρχή, η βραδιά θα κλείσει φαντασμαγορικά με πολύ μουσική και κέφι και πολλές πολλές εκπλήξεις!

Are you interested ?

 

Πως να έρθεις

Με αυτοκίνητο:
To Κτήριο 56 βρίσκεται στον Ταύρο και η είσοδός του είναι επί της οδού Πειραιώς (είσοδος Γ’ του «Ελληνικού Κόσμου»). Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων στην εκδήλωση θα παρέχεται δωρεάν υπηρεσία parking χωρίς χρέωση.

Με μετρό/ηλεκτρικό:
Οι σταθμοί που εξυπηρετούν το χώρο είναι ο σταθμός μετρό “Κεραμεικός” και ο σταθμός “Καλλιθέα” του ηλεκτρικού. Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης την ημέρα της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται δρομολόγια λεωφορείων – αποκλειστικά για την εκδήλωση – από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς χρέωση.

Με λεωφορείο:
Το Κτήριο 56 εξυπηρετείται επίσης από τις λεωφορειακές γραμμές 049 (Πειραιάς-Ομόνοια) και 914 (Ομόνοια-Πειραιάς-Παλαιά Κοκκινιά). Στάση: Σχολή Καλών Τεχνών.

Τα δώρα της MediaMarkt

• Κλήρωση για 1 παιχνίδι/ώρα (18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00) – Σύνολο : 6 παιχνίδια
• Κλήρωση για 3 κονσόλες (21:30, 22:30, 23:30)

Όροι συμμετοχής
Στο booth της MediaMarkt στο event της Microsoft θα βρεις αριθμημένη λίστα.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να πάρεις μέρος στην κλήρωση για να κερδίσεις 3 κονσόλες και 6 παιχνίδια.

Τα στοιχεία σου θα εξυπηρετήσουν αποκλειστικά τον σκοπό της κλήρωσης και δεν θα χρησιμοποιηθούν διαφορετικά.

Μετά την απόδοση των δώρων, οι λίστες θα καταστραφούν.

Οι κληρώσεις θα γίνουν στις 19/5 στο χώρο του event της Microsoft.

Αν δεν αποκριθείτε στην κλήση της Media Markt, θα ακυρώνεται η συμμετοχή και θα καλείται επιλαχών.

Η Media Markt δικαιούται να ματαιώσει ή τροποποιήσει τον διαγωνισμό οποτεδήποτε και χωρίς ειδοποίηση.

Δεν δημιουργείται κάποια υποχρέωση της Media Markt έναντι των συμμετεχόντων καμίας φύσης οικονομικής ή άλλης σε καμία περίπτωση.