Η Samsung δεν θέλει να αφήσει αυτή τη χρονιά παραπονούμενους όσους αγόρασαν κάποιο smartphone της σειράς Galaxy S10, και οι οποίοι βλέπουν την έτερη ναυαρχίδα της νοτιοκορεατικής εταιρείας να έχει νέες δυνατότητες σε επίπεδο λογισμικού.

Για το λόγο αυτό, με την νέα έκδοση λογισμικού που είναι από σήμερα διαθέσιμη και στη χώρα μας, η Samsung προσθέτει μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά των νέων Galaxy Note10 και Galaxy Note10+, στα μοντέλα Galaxy S10, S10e και Galaxy S10+. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι λειτουργίες AR Doodle, ο ενσωματωμένος Video Editor αλλά και η σύνδεση με Windows υπολογιστή.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Η retro παιχνιδοκονσόλα Atari VCS θα κυκλοφορήσει με χιλιάδες παιχνίδια μέσω μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής.

Σε ότι αφορά την κάμερα, αυτή γίνεται πιο ισχυρή αφού η εταιρεία επεκτείνει τη λειτουργία Night mode υποστηρίζοντας πλέον και την εμπρόσθια κάμερα και προσφέροντας στους χρήστες μεγαλύτερη ελευθερία στη λήψη φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ίσως πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα Galaxy S10 μοντέλα αποκτούν σταθεροποίηση βίντεο Super Steady αλλά και τις δυνατότητες Live Foucs προκειμένου οι χρήστες να μπορούν να δημιουργήσουν ακόμα πιο διασκεδαστικά βίντεο, με μηνύματα και ζωγραφιές επαυξημένης πραγματικότητας, αλλά και να προσθέσουν bokeh εφέ (π.χ. blur, big circle, color point και glitch) σε βίντεο που έχουν καταγραφεί με την εμπρόσθια ή την πίσω κάμερα.