Ένα λάθος, ίσως μας δίνει μια εικόνα για το τι ετοιμάζει η Microsoft στο μέλλον για το μενού έναρξης των Windows 10.

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα των Windows Insiders προκειμένου να δοκιμάζουν μελλοντικές εκδόσεις των Windows 10, είχαν πρόσβαση στην έκδοση 18947 η οποία προοριζόταν αποκλειστικά για εσωτερική χρήση μεταξύ των υπαλλήλων της Microsoft.

Διάβασε επίσης: Το Galaxy Fold τελικά θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο έπειτα τη νέα ανακοίνωση της Samsung.

Όσοι πρόλαβαν και κατέβασαν τη συγκεκριμένη έκδοση, μπόρεσαν να δουν ενδιαφέροντα στοιχεία όπως ένα εντελώς ανανεωμένο μενού έναρξης το οποίο διακρίνεται για την έλλειψη των live tiles, τα οποία έχουν εγκατασταθεί με απλά εικονίδια. Τα live tiles τα γνωρίσαμε με τα Windows Phone και από τότε έπαιξαν σημαντικό ρόλο στα Windows 8 αλλά και στη δέκατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

μενού έναρξης

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft κάνει ένα τέτοιο λάθος, με αντίστοιχη συνθήκη να έχει συμβεί και πριν από δύο χρόνια. Για την ώρα η εταιρεία δεν αναφέρει αν όντως η εικόνα αυτή του νέου Start menu είναι αυτή που θα δούμε σε μελλοντική έκδοση των Windows 10 η απλά αποτελεί ένα από τα πολλά «πειράματα», κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε για να βεβαιωθούμε.