Η οικογένεια των Moto Z smartphone συνεχίζει να μεγαλώνει, με το Moto Z3 να είναι το νέο μέλος το οποίο κρύβει και μια μεγάλη έκπληξη.

Σύμφωνα με τη Motorola, μπορεί το Moto Z3 να διαθέτει το περσινό κορυφαίο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 835, όμως θα ειναι το πρώτο smartphone που θα μπορεί από του χρόνου να συνδεθεί με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G. Πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Με τον αρθρωτο σχεδιασμό που υποστηρίζει η σειρά Moto Z και μέσω ενός νέου MotoMod 5G που θα κυκλοφορήσει του χρόνου.

Διάβασε επίσης: Η Google “προειδοποιεί”. Έως 2 notch στα smartphones, κανένα παραπάνω!

Αυτό θα ενσωματώνει το Qualcomm Snapdragon X50 5G Modem το οποίο είναι ένα από τα πρώτα chipset που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία, όμως η Motorola έχει επιλέξει να συνεργαστεί τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες με ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, αυτό της Verizon. Θεωρητικά, οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν ταχύτητες download έως και 5 gigabits-per-second.

Όπως συμβαίνει και με άλλα MotoMod, έτσι και το 5G, θα ενσωματώνει πρόσθετη μπαταρία 2000mAh για να αυξήσει σημαντικά την αυτονομία της συσκευής. To Moto Z3 θα κυκλοφορήσει στην Αμερική μέσα στον Αύγουστο με τιμή $480.