Λίγο πιο συγκεκριμένη γίνεται η Nintendo σε ότι αφορά την κυκλοφορία του Super Mario Run στην πλατφόρμα του Android. Με μήνυμα της στο Twitter, η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο Mario θα έρθει στο Android μέσα στο Μάρτιο, χωρίς όμως να γνωστοποιείται η ακριβής ημερομηνία.

Ήδη η Google μαζί με τη Nintendo έχουν ενεργοποιήσει τη σελίδα του παιχνιδιού στο Play Store, με τους ενδιαφερόμενους να επιλέγουν να ενημερωθούν πατώντας ένα κουμπί, το πότε ακριβώς το παιχνίδι θα διατεθεί προκειμένου να το κατεβάσουν. Το Super Mario Run αποτελεί το πρώτο mobile παιχνίδι της Nintendo με κεντρικό ήρωα το γνωστό υδραυλικό, και κυκλοφόρησε αρχικά το Δεκέμβριο στο iPhone και το iPad, συναντώντας τεράστια επιτυχία. Αυτή αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη στο Android εξαιτίας των πολύ περισσοτέρων συσκευών που διατίθενται στην αγορά.

Κατά τα άλλα δεν αναμένονται διαφορές σε ότι αφορά την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Nintendo αλλά και για το ίδιο το παιχνίδι που είναι ένα κλασσικό platform παιχνίδι, με τον Mario να κινείται αυτόματα και τον χρήστη να αποφασίζει πότε μόνο θα αποφύγει τους εχθρούς πηδώντας. Το κατέβασμα του παιχνιδιού θα πραγματοποιείται χωρίς κάποιο κόστος, ενώ μετά την πρώτη πίστα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αγοράσουν ολόκληρο το παιχνίδι για να συνεχίσουν, με την τιμή να έχει οριστεί στα $10.