Η κινεζική Meizu ανακοίνωσε το πρώτο της smartphone για το 2018 το οποίο δεν είναι άλλο από το Meizu M6s, μια πρόταση που ανήκει στη μεσαία κατηγορία.

Με μεταλλική κατασκευή, το M6s διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών με αναλογία πλευρών 18:9, ενώ η ανάλυσή του είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή της HD. Διαθέτει μπαταρία 3.000mAh ασ ενώ κάτι που το ξεχωρίζει από τα περισσότερα smartphones της αγοράς είναι ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος βρίσκεται στα πλάγια, όπως και σε πολλά Xperia μοντέλα της Sony. Μάλιστα σύμφωνα με την εταιρεία, η απόκριση του είναι σχεδόν άμεση και σε μόλις 0,2 δευτερόλεπτα. Το νέο smartphone της Meizu έρχεται με εξαπύρηνο επεξεργαστή, μέρος του Exynos 7872 SoC της Samsung, καθώς και 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Παράλληλα η εταιρεία θα διαθέσει και μια δεύτερη έκδοση του μοντέλου με 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Για την εμπρόσθια κάμερα το M6s στηρίζεται σε κάμερα 8MP, με την κύρια κάμερα στο πίσω μέρος να έχει ανάλυση 16MP αλλά και διάφραγμα f/2.0 για ικανοποιητικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τρέχει Android 7.0, στην επιφάνεια του οποίου υπάρχει το FlymeOS 6.2, το γραφικό περιβάλλον που κατασκευάζει η ίδια η Meizu για τα smartphone της. Το M6s θα κυκλοφορήσει σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, αρχικά στην Κίνα, αφού το μοντέλο των 32GB έχει κοστολογηθεί περίπου στα €130 ενώ το μοντέλο με τα 64GB στα €160.