Το The Legend of Zelda: A Link to the Past θεωρείται μέχρι σήμερα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Η αποκλειστική περιπέτεια δράσης για το Super Nintendo κυκλοφόρησε το 1992 και εντυπωσίασε το κοινό με το συναρπαστικό σενάριο φαντασίας, τον πολύχρωμο κόσμο του παιχνιδιού και τις απαιτητικές εξερευνήσεις σπηλαίων. Τώρα έρχεται, επιτέλους, η συνέχεια: το The Legend of Zelda: A Link between Worlds για το 3DS και το 2DS.

Η σχέση με τον πρωτότυπο τίτλο για το SNES είναι ολοφάνερη. Παρά τα πολυγωνικά γραφικά και την εντυπωσιακή στερεοσκοπική οπτική, το The Legend of Zelda: A Link between Worlds αποπνέει τη γοητεία της γνωστής κλασικής περιπέτειας. Οι δύο εντυπωσιακοί κόσμοι πάνω και κάτω από το έδαφος εξακολουθούν να απεικονίζονται με όμορφο και περιεκτικό τρόπο, με οπτική από πάνω.

Όσον αφορά τη μηχανική παιχνιδιού και το σενάριο, οι αλλαγές είναι επίσης περιορισμένες. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του νεαρού ξωτικού Link και εξερευνά το Βασίλειο της Hyrule και έναν παράλληλο κόσμο, προκειμένου να σταματήσει έναν κακό μάγο. Συλλέγει χρήματα και αντικείμενα, σκοτώνει τέρατα, λύνει γρίφους και τα βάζει με τρομερούς αρχηγούς. Το νέο χαρακτηριστικό του The Legend of Zelda: A Link between Worlds είναι μια ιδιαίτερη ικανότητα του Links. Το ξωτικό μπορεί να γίνεται ένα με τους τοίχους και να περιφέρεται με τη μορφή δισδιάστατου σχεδίου, φτάνοντας έτσι ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Το The Legend of Zelda: A Link between Worlds είναι διαθέσιμο από τις 22 Νοεμβρίου για την τελευταία φορητή κονσόλα της Nintendo.