Η LG συνηθίζει να «δημιουργεί κλίμα» για επερχόμενες ανακοινώσεις της, και εν όψει MWC 2019 συνεχίζει την τακτική αυτή με το LG V50 ThinQ.

Μέσω ενός video teaser που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της νοτιοκορεατικής εταιρείας στο YouTube, η LG δηλώνει ότι το touch, η αφή δηλαδή μέσω της οποίας γίνεται ο χειρισμός ενός smartphone, θα αποτελέσει παρελθόν. Τη θέση της θα πάρουν χειρονομίες που θα κάνει ο χρήστης στον αέρα, μια τακτική που την είχαμε δει και παλαιότερα σε κάποια Galaxy smartphones αλλά σε πολύ μικρή έκταση.

Η LG πάντως δείχνει σίγουρη ότι αυτό είναι το μέλλον στο χειρισμό τουλάχιστον ενός smartphone, χωρίς να δίνει άλλες πληροφορίες για την ώρα.

Φήμες όμως αναφέρουν ότι τη δυνατότητα αυτή θα προσφέρει το μοντέλο LG V50 ThinQ, το οποίο και θα αποτελέσει τη μία από τις δύο σημαντικές ανακοινώσεις της LG στην MWC 2019. Η δεύτερη θα είναι το G8 το οποίο θα απευθύνεται σε περισσότερους καταναλωτές εξαιτίας της πιο ιδανικής τιμής του.

Το LG V50 ThinQ πάντως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα διαθέτει οθόνη 6 ιντσών, μπαταρία 4000mAh, Snapdragon 855 chipset, ενώ θα διαθέτει και υποστήριξη 5G.

Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε στις 24 Φεβρουαρίου όταν και είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της LG στη Βαρκελώνη.