Μπορεί η LG να ανακοίνωσε το κορυφαίο της smartphone, το V30S ThinQ πριν μερικές ημέρες, αυτό όμως δε τη σταματά να παρουσιάζει μια ακόμα καλύτερη έκδοση του, το LG V35 ThinQ.

Στην ουσία αυτό που διαφοροποιεί το νέο μοντέλο από τον προκάτοχό του είναι αρχικά η παρουσία του Snapdragon 845, του κορυφαίου SoC το οποίο συναντάμε σε ολοένα και περισσότερες ναυαρχίδες.

Ακόμα, το LG V35 ThinQ θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με την πρώτη να διαθέτει 6GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το δεύτερο μοντέλο θα ενσωματώνει 6GB μνήμη και 128GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που μένουν ίδια, είναι η οθόνη των 6 ιντσών, την οποία η νοτιοκορεατική εταιρεία ονομάζει FullVision εξαιτίας των ελάχιστην περιθωρίων που διαθέτει περιμετρικά.

Υποστηρίζει ακόμα HDR10 για καλύτερη εικόνα αλλά και Quad DAC για διάφορες βελτιστοποιήσεις στον ήχο, όπως αυτή του DTS:X για ήχο που έρχεται από 360 μοίρες αλλά και πολυκαναλικό ήχο 7.1.

Αλλαγή υπάρχει στην κύρια κάμερα, όπου πλέον βλέπουμε διπλό αισθητήρα 16MP και selfie κάμερα 8MP έναντι 5MP στο LG V30. Παραμένει αδιάβροχο ενώ η διαθεσιμότητά του αναμένεται από τις 8 Ιουνίου στις πρώτες χώρες.