Το LG V30 smartphone θα παρουσιαστεί αυτή την Πέμπτη και σήμερα μαθαίνουμε ότι ανάμεσα σε όλα, θα ξεχωρίζει και για τον ήχο HI-Fi που θα μπορεί να προσφέρει.

Αποτελώντας ένα ακόμη κομμάτι στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, το V30 θα ενσωματώνει σύμφωνα με την ίδια την LG αναβαθμισμένο 32-bit Hi-Fi Quad DAC που ενσωματώνει SABRE ES9218P της ESS Technology. Ακόμα το Hi-Fi Quad DAC της LG παρουσιάζει δύο νέα χαρακτηριστικά: Φίλτρα υψηλής ευκρίνειας και προεπιλογές ρυθμίσεων ήχου. Ενώ το αρχικό Hi-Fi Quad DAC επικεντρωνόταν στην απόδοση πεντακάθαρου ήχου, ο οποίος ερχόταν όσο το δυνατόν πιο κοντά στη ζωντανή απόδοση ελαχιστοποιώντας την παραμόρφωση και το στατικό θόρυβο, το αναβαθμισμένο Hi-Fi Quad DAC προσφέρει περισσότερες επιλογές μορφοποίησης.

Διάβασε επίσης: Πρώτες φωτογραφίες για το Sony Xperia XZ1

Το τετραπλό Hi-Fi DAC, επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίσει ξεχωριστά το αριστερό και δεξί κανάλι ήχου, εξισορροπώντας σε τέτοια λεπτομέρεια τον ήχο που θα πιστέψει κανείς ότι βρίσκεται σε συναυλιακό χώρο. Επιπλέον το HD Audio Recorder που διαθέτει το LG V30 έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα το ακουστικό του τηλεφώνου και ως μικρόφωνο (Receiver-as-a-Mic ή RAM) ενώ μπορεί να ηχογραφήσει ήχους με ακρίβεια.

«Με το V30, όλοι εμείς στην LG και οι συνεργάτες μας ανεβάζουμε τον πήχη όσον αφορά στον ήχο στα smartphone, προκειμένου να διασφαλίσουμε μια συναρπαστική ακουστική εμπειρία  που μπορεί να παραμετροποιηθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη» δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος της LG Electronics Mobile Communications. «Ο συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας ήχου υψηλής ευκρίνειας και εξαιρετικής απόδοσης εικόνας που προσφέρει η οθόνη OLED FullVision, καθιστά το LG V30 ένα πραγματικό εργαλείο πολυμέσων».