Η μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών στην Ευρώπη, η IFA, θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από την 1η Σεπτεμβρίου, και ήδη πολλές εταιρείες έχουν ξεκινήσει να ανακοινώνουν τη διεξαγωγή των επίσημων παρουσιάσεων τους, με το LG V30 να βρίσκεται ανάμεσά τους.

Έτσι μετά τη Sony και την Lenovo, και η LG με μήνυμα που δημοσίευσε στο Facebook, αναφέρει ότι στις 31 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει τη δική της παρουσίαση όπου και θα δούμε τα νέα προιόντα της εταιρείας για το β’ εξάμηνο του έτους. Μάλιστα από την πρόσκληση, έχουμε και μια πολύ καλή ιδέα για το προιόν της κορεατικής εταιρείας που θα ξεχωρίσει, και το οποίο δεν είναι άλλο από το LG V30 smartphone. Το V30 αποτελεί την τρίτη γενιά της σειράς V η οποία μέχρι σήμερα δεν κυκλοφορεί επίσημα από την LG στις περισσότερες ευρωπαικές χώρες, μία πολιτική που όπως φαίνεται θα αλλάξει πολύ σύντομα.

Διάβασε επίσης: Το Xiaomi Redmi 5 αποκαλύπτεται για πρώτη φορά

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, το V30 θα ξεχωρίζει για την οθόνη του με αναλογία 18:9 και διαστάσεων 6,2 ιντσών. Φυσικά θα διαθέτει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά ενώ το πιθανότερο σενάριο αναφέρει ότι θα είναι αδιάβροχο αλλά και ότι θα διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος με ανάλυση 13MP.