Περισσότερες πληροφορίες για την τεχνολογία TrueSteam, έδωσε η LG αυτή την εβδομάδα προκειμένου να κάνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό τις δυνατές αντι-αλλεργικές λειτουργίες που αυτή διαθέτει.

Σύμφωνα με την LG, με την τεχνολογία Steam τα ρούχα πλένονται σε θερμοκρασία 50-60 ℃ για 30 λεπτά, όπου αφαιρούνται αποτελεσματικά τα συνήθη οικιακά αλλεργιογόνα, ενώ εξαλείφονται 50,9% περισσότερα αλλεργιογόνα σε σχέση με άλλα πλυντήρια.

Επιπλέον, η τεχνολογία απομακρύνει όχι μόνο το 99,9% των αλλεργιογόνων, αλλά και το υπόλειμμα που αφήνουν τα νεκρά αλλεργιογόνα. Αυτό που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι απλά να πλένει τα ρούχα και τα λευκά είδη για να τα κρατά καθαρά και υγιεινά.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι με την τεχνολογία ατμού δεν υπάρχει πλέον ανησυχία για αόρατα αλλεργιογόνα και ταλαιπωρία από αλλεργίες. Ως αποκλειστική τεχνολογία της LG για την υγιεινή φροντίδα των ρούχων και για την αντι-αλλεργιογόνα λειτουργία, η τεχνολογία Steam™ έχει επίσης λάβει πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation) για την εξάλειψη του 99,9% των αλλεργιογόνων.