Όπως αναμενόταν, η LG ανακοίνωσε όχι ένα αλλά δύο νέα έξυπνα ρολόγια, παράλληλα με την ανακοίνωση της δεύτερης έκδοση του Android Wear. Τα δύο LG smartwatches είναι τα Sport Watch και Watch Style.

Ττο Sport Watch έρχεται με οθόνη 1,38 ιντσών τεχνολογίας P-OLED και με ανάλυση 480×480.  Με όμορφο σχεδιασμό, το Sport Watch της LG ενσωματώνει το επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100 της Qualcomm που έχει κατασκευαστεί ειδικά για wearables. Διαθέτει ακόμα 768MB μνήμη και 4GB αποθηκευτικού χώρου ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 430mAh και η αυτονομία της με έντονη χρήση κυμαίνεται περίπου στη μία ημέρα.  Σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, ξεχωρίζει ο αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών, NFC αλλά και η υποστήριξη IP68 κάτι που το κάνει ανθεκτικό στο νερό.

Το δεύτερο smartwatch που ανακοίνωσε η LG είναι το Watch Style που διαθέτει μικρότερο μέγεθος εξαιτίας της οθόνης των 1,2 ιντσών με ανάλυση 360×360. Φέρει τον ίδιο επεξεργαστή αλλά με μικρότερη μνήμη (512mb) ενώ και η μπαταρία έχει μικρότερη χωρητικότητα στα 240mAh. Το συγκεκριμένο έξυπνο ρολόι της LG δε διαθέτει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών και προορίζεται για πιο «επίσημες» καταστάσεις.

Οι τιμές που έχει ανακοινώσει η LG είναι στα $349 για το Sport Watch και στα $249 για το Watch Style ενώ η κυκλοφορία τους αναμένεται τον επόμενο μήνα.