Το παγκόσμιο κύπελο στο ποδόσφαιρο ξεκινά σε λίγες ημέρες και ήδη οι μεγαλύτερες εταιρείες που κατασκευάζουν τηλεοράσεις, προωθούν νέα μοντέλα αφού δισεκατομμύρια θεατών θα απολαύσουν τους αγώνες από το σπίτι. Μία από αυτές είναι και η σειρά LG SK8500.

Η LG ήδη προωθεί την κυκλοφορία τριών νέων μοντέλων στη σειρά SK8500, η οποία στηρίζεται στην τεχνολογία Super Ultra HD TV Nano Cell.

Για όσους δε γνωρίζουν, η τεχνολογία Nano Cell που έχει αναπτύξει η νοτιοκορεατική εταιρεία, προσφέρει «απόλυτα ρεαλιστική προβολή εικόνων, με εξαιρετική λεπτομέρεια στα χρώματα, καθώς χρησιμοποιεί νανοσωματίδια τα οποία βελτιστοποιούν κάθε χρώμα. Τα νανοσωματίδια απορροφούν το πλεόνασμα του μήκους κύματος του φωτός και ελαχιστοποιούν τη διαρροή των χρωμάτων RGB που απεικονίζονται στην οθόνη, και το αποτέλεσμα είναι εικόνα με καθαρά και ζωηρά χρώματα».

Διάβασε επίσης: Οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο

Όπως συμπληρώνει η LG, χάρη σε αυτή την τεχνολογία είναι δυνατή η παραγωγή ενός πλήρους χρωματικού φάσματος, ενώ μειώνονται δραματικά οι περιπτώσεις αλλοίωσης των χρωμάτων, αστάθειας της εικόνας και άλλων θεμάτων υποβάθμισης του χρώματος.

Τα τρία μοντέλα της σειράς διαθέτουν διαφορετικό μέγεθος. Το μεγαλύτερο είναι το μοντέλο 65SK8500PLA στις 65 ίντσες, το 55SK8500PLA στις 55 ίντσες και τέλος το 49SK8500PLA, στις 49 ίντσες.

Άλλα χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων που ξεχωρίζουν είναι η υποστήριξη Dolby HDR, η πιο προηγμένη λύση HDR για ακόμα καλύτερη ποιότητα, όπως και το Dolby Atmos που χαρίζει ήχο 360 μοιρών για πιο ρεαλιστική κινηματογραφική εμπερία.

Τέλος και τα τρία μοντέλα στηρίζονται στην webOS πλατφόρμα με βελτιωμένες δυνατότητες σε συνδυασμό με το αναβαθμισμένο Magic Remote αλλά και τη λειτουργία Magic Link.