Η νέα σειρά bluetooth ηχείων της LG PH, έρχεται στην ελληνική αγορά, φέροντας το στιλάτο σχεδιασμό και πολύ ενδιαφέρουσες δυνατότητες.

Αποτελείται από τέσσερα μοντέλα, τα PH1, PH2, PH3 και PH4, όλα τα οποία υποστηρίζουν αναπαραγωγή ήχου προς όλες τις κατευθύνσεις 360 μοιρών. Ο ήχος 360 μοιρών και η σχεδίαση των ηχείων επιτρέπουν στον χρήστη να κινείται ελεύθερα γύρω από το ηχείο χωρίς να αισθάνεται αλλοίωση του ήχου. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό ο ήχος «ακολουθεί» ακέραιος τον χρήστη είτε βρίσκεται μπροστά είτε πίσω από το ηχείο.

Ακόμα ενσωματώνουν ατμοσφαιρικό φωτισμό, όλα τα ασύρματα ηχεία της σειράς PH διαθέτουν διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού LED που προσφέρουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο ανάλογα με την περίσταση. Συγκεκριμένα το PH3 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φως νυκτός σε παιδικό δωμάτιο ή στο μπάνιο καθώς είναι πολύ ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί παντού στο σπίτι.

Τέλος τα LG PH1, PH2 και PH4 προσφέρουν τη δυνατότητα συγχρονισμού του τηλεφώνου με το ηχείο όπου στην περίπτωση εισερχόμενης κλήσης, ο χρήστης μπορεί να διακόψει προσωρινά τη μουσική και να πραγματοποιήσει συνομιλία ανοικτής ακρόασης χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο του ηχείου ενώ, όταν η κλήση τελειώσει, η μουσική συνεχίζει κανονικά όπως πριν.