Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κορυφαίες τηλεοράσεις από την LG, με χαρακτηριστικότερη τη σειρά μοντέλων OLED που διακρίνονται όχι μόνο για τις επιδόσεις τους αλλά και για την πολύ καλή εμφάνιση η οποία αποτελεί σημαντικό κριτήριο αγοράς για όποιον θέλει να την τοποθετήσει στο σαλόνι του. Πλέον η κορεατική εταιρεία απευθύνεται και στον ξενοδοχειακό κλάδο, παρουσιάζοντας πρόσφατα την 65 ιντσών OLED Wallpaper Pro:Centric Smart Hotel TV (LG OLED 65EV960H) τηλεόραση η οποία εντυπωσιάζει.

Αποτελεί το μοναδικό προϊόν επαγγελματικών λύσεων στον ξενοδοχειακό κλάδο παγκοσμίως που ενσωματώνει την picture on wall τεχνολογία και εφαρμόζει άψογα στον τοίχο δίνοντας την αίσθηση ενός παράθυρου ή ενός κάδρου στο δωμάτιο. Όπως γνωρίζουμε από τις OLED τηλεοράσεις της εταιρείας, έτσι και το νέο μοντέλο αποδίδει χρώματα με εξαιρετική ακρίβεια και λεπτομέρεια και με την απεριόριστη αντίθεση χωρίς διαρροή φωτός, οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία θέασης.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Θέλεις να μαθαίνεις αν επισκέφθηκες ιστοσελίδα που έχει πέσει θύμα hacking; Δες εδώ.

Επιπλέον υποστηρίζει κορυφαίο περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision™ παρέχοντας αληθοφανή χρωματική απόδοση, και προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας σε ολόκληρη την οθόνη, ακόμη και από ευρείες οπτικές γωνίες.