Τα smartphones της LG μπορεί να μην εντυπωσιάζουν όσο παλιότερα, κάτι που γνωρίζει καλά η νοτιοκορεατική εταιρεία και για το λόγο αυτό έχει προχωρήσει πρόσφατα σε σημαντικές ανακατατάξεις στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας. Μία από αυτές ίσως είναι το LG G7 ThinQ.

Με το G7, το επόμενο κορυφαίο smartphone της εταιρείας, η LG θέλει να αλλάξει τα δεδομένα, και ήδη έχει ξεκινήσει να διαρρέι -κατά την πάγια τακτική της- διάφορες πληροφορίες όπως για παράδειγμα ότι στην ονομασία, θα περιλαμβάνει και τη λέξη ThinQ. Όπως έχουμε δει και από άλλα προιόντα της LG, το ThinQ αποτελεί μια συλλογή από χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης, μέσω των οποίων η LG θέλει να κάνει πιο εύκολη τη διασύνδεση των προιόντων της, παρουσιάζοντας δυνατότητες που κάνουν τη διαφορά όπως στη φωτογραφική μηχανή.

Διάβασε επίσης: Το OnePlus 6 αποκαλύπτεται για πρώτη φορά.

Στην εμφάνιση, θεωρείται σίγουρη η παρουσία notch στην κορυφή της οθόνη, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει το τελευταίο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 845 με 4GB μνήμη και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η “Plus” έκδοση αναμενόμενα θα έρθει με περισσότερη μνήμη (6GB) και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο.

Το LG G7 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στα τέλη του μήνα.