Η LG συνεχίζει να δημοσιεύει επιλεκτικά χαρακτηριστικά που θα διαθέτει το νέο της κορυφαίο smartphone, το G6 το οποίο θα παρουσιαστεί στις 26 Φεβρουαρίου στα πλαίσια της έκθεσης MWC. Με σημερινό βίντεο διάρκειας ελάχιστων δευτερολέπτων, η εταιρεία επιβεβαιώνει εμμέσως ότι το LG G6 θα είναι αδιάβροχο, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά σε μοντέλο της σειράς. Το βίντεο απεικονίζει κάποιον να κολυμπά μέσα σε μια πισίνα, ενώ στη συνέχεια το λογότυπο της συσκευής εμφανίζεται  παράλληλα με το σχήμα που αυτή θα διαθέτει.

Αρχικά η LG είχε ονομάσει το βίντεο G6: Water Resistance, αλλάζοντας τον τίτλο όμως λίγο μετά σε G6:Pool. Πάντως κάτι που δεν αναφέρει το βίντεο είναι ότι προκειμένου η Κορεατική εταιρεία να καταφέρει να κάνει το G6 αδιάβροχο όπως συμβαίνει με άλλες ναυαρχίδες όπως το iPhone 7 και το Galaxy S7, θα αναγκαστεί να αποχαιρετήσει τη δυνατότητα αποσπώμενης μπαταρίας.  Αν και παλαιότερα η LG τόνιζε τη δυνατότητα αυτή των μοντέλων της έναντι του ανταγωνισμού, πλέον οι συνθήκες έχουν αλλάξει, με τους χρήστες να προτιμούν σύμφωνα με έρευνα το κινητό τους τηλέφωνο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από βροχή και να μη κινδυνεύει από μια πτώση σε νερό.

Όλες οι πληροφορίες γύρω από το G6 θα γίνουν γνωστές στις 26 Φεβρουαρίου, με την παρουσίαση της LG να μεταδίδεται ζωντανά από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.