Η LG συνηθίζει να μεγαλώνει την οικογένεια του κορυφαίου της smartphone, και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση, παρουσιάζοντας το LG G6 Plus.

Το νέο μοντέλο φυσικά στηρίζεται στο LG G6 το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στη MWC το Φεβρουάριο και η κυκλοφορία του συνοδεύτηκε από πολύ καλές κριτικές για τις δυνατότητές του και κυρίως για την οθόνη των 5,7 ιντσών με ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά. Το Plus μοντέλο φέρνει λίγες αλλά σημαντικές αλλαγές, με την εμφάνιση να μην περιλαμβάνεται μέσα σ’ αυτές αφού παραμένει ίδια.

Μία από τις σημαντικότερες είναι ο αποθηκευτικός χώρος ο οποίος διπλασιάζεται και από τα 64 φτάνει πλέον τα 128GB, χώρος αρκετός για τη συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων smartphone. Η δεύτερη αλλαγή αφορά τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης που δεν υποστήριζε το G6, κάτι που πλέον όμως γίνεται πραγματικότητα στο ανανεωμένο μοντέλο. Συνεχίζει να στηρίζεται στο Snapdragon 821 με 4GB μνήμη και κύρια κάμερα στα 13MP ενώ θα κυκλοφορήσει σε νέους χρωματισμούς όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τη φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση της LG