Θέλοντας να καταπολεμήσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές Android smartphone, αυτό των πολύ αργών ενημερώσεων του λογισμικού, η LG ανακοίνωσε σήμερα μια νέα πρωτοβουλία, την έναρξη λειτουργίας του νέου Κέντρου Αναβάθμισης Λογισμικού στη Νότια Κορέα.

Αυτό που θέλει να πετύχει η LG με το Κέντρο Αναβάθμισης Λογισμικού, είναι το να προσφέρει πελάτες της ταχύτερες και εγκυρότερες αναβαθμίσεις καθώς και ενημερώσεις των λειτουργικών συστημάτων των smartphone της, επεκτείνοντας σημαντικά τη διάρκεια ζωής τους. Σύμφωνα με την νοτιοκορεατική εταιρεία, η κίνηση αυτή θα της επιτρέψει «LG να κυκλοφορεί γρηγορότερα τις νέες εκδόσεις λογισμικού στις χώρες όπου τα LG smartphones είναι διαθέσιμα και να εξασφαλίσει πως οι καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο θα απολαμβάνουν το ίδιο επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών».

Διάβασε επίσης: Το Huawei Y7 Prime 2018 αποτελεί μία οικονομική πρόταση smartphone με οθόνη 6”

Όπως δηλώνει και ο κ. Jo Seong-jin, CEO της LG Electronics, «Η ευθυγράμμιση της υποστήριξης των πελατών με τις ανάγκες τους αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της LG. Οι σταθερές και με συνέπεια νέες αναβαθμίσεις θα αποδείξουν στους πελάτες μας πως τα smartphones της LG έχουν μακρά και αξιόπιστη διάρκεια ζωής».