Η CES, η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας, ανοίγει τις πύλες της στο Λας Βέγκας στις αρχές του χρόνου, και ήδη οι ανακοινώσεις για το τι θα δούμε εκεί, έχουν ξεκινήσει, αρχής γενομένης από την LG. Η Κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς K η οποία αποτελείται από smartphones που ανήκουν στη μεσαία οικονομική κατηγορία. Το καλύτερο μοντέλο είναι το LG K10 με οθόνη 5,3 ιντσών, HD ανάλυση, SoC της MediaTek, 2GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρο. Διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2800mAh.

Το επόμενο μοντέλο της σειράς είναι το ανανεωμένο K8 με Snapdragon 425, 1.5GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικό χώρο ενώ η οθόνη «πέφτει» στις 5 ίντσες και με την ανάλυση να παραμένει HD. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 13MP ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2.500mAh. Τέλος τα μοντέλα K4 και K3 αποτελούν τις πιο οικονομικές προτάσεις της σειράς, με Snapdragon 210, 1GB μνήμη και 8GB αποθηκευτικού χώρου. Στην περίπτωση του K4 έχουμε οθόνη 5 ιντσών ενώ το K3 διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών. Αντίστοιχα η κύρια κάμερα και στα δύο μοντέλα είναι στα 5MP.

Όλα τα μοντέλα στηρίζονται στο Android 7.0 Nougat και σύμφωνα με την LG αναμένονται στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017.