Η εταιρεία Yoga παρουσίασε στο Μιλάνο δύο ολοκαίνουργια tablet Android. Οι συσκευές έχουν οθόνη μεγέθους 8 ή 10 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη χωρητικότητας 16 ή 32 GB. Η μοντέρνα σχεδίαση αλουμινίου προσδίδει στα μοντέλα μια νότα κομψότητας.

Η εταιρεία κατασκευής υπολογιστών Lenovo διεύρυνε την οικογένεια των tablet της με δύο μέλη που ακούνε στο όνομα Lenovo Yoga Tablet 8 και Lenovo Yoga Tablet 10. Πρόκειται για δύο συσκευές Android με λειτουργικό σύστημα Google Android 4.2.2 Jelly Bean.

Η διαγώνιος οθόνης των δύο tablet αντιστοιχεί σε 8 (Lenovo Yoga Tablet 8) και 10 ίντσες (Lenovo Yoga Tablet 10). Οι οθόνες έχουν εγγενή ανάλυση 1.280 x 800 Pixel. Στο εσωτερικό των συσκευών λειτουργεί ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής MediatTek. Στην έκδοση WiFi έχει ενσωματωθεί το μοντέλο MT8125 και στην έκδοση 3G το μοντέλο MediaTek MT8389.

Από άποψη χωρητικότητας, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 16 και 32 Gigabyte, ενώ η μνήμη επεκτείνεται μέσω της υποδοχής microSD. Τα tablet της σειράς Yoga συνδέονται με άλλες συσκευές μέσω Wi-Fi 802.11n και Blueooth 4.0. Η μπαταρία του Lenovo Yoga Tablet 8 έχει χωρητικότητα 6.000 mAh και του Lenovo Yoga Tablet 10 9.000 mAh . Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίζετε παράλληλα και εξωτερικές συσκευές, όπως π.χ. ένα smartphone, μέσω της θύρας micro-USB.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, το Lenovo Yoga Tablet 10 μπορεί να επεκταθεί με ένα μαγνητικό πληκτρολόγιο Bluetooth, ενώ και για τα δύο μοντέλα διατίθενται διάφορες θήκες. Επίσης, μέσω ενός ειδικού μηχανισμού, τα tablet μπορούν να στέκονται σχεδόν κάθετα.