Αρκετά πριν την έκθεση CES 2017, η Lenovo επιλέγει να μας παρουσιάσει τα νέα της μοντέλα, όπου 3 από αυτά χρησιμοποιούν την ταχύτατη νέα τεχνολογία αποθήκευσης της Intel Optane. Μεταξύ των νέων μοντέλων βρίσκουμε laptops της σειράς ThinkPad και T.

Το Lenovo ThinkPad Yoga 370 πρόκειται για το ανανεωμένο 2 σε 1 laptop και έρχεται με οθόνη 13.3’’ Full HD, που μπορείς πολύ εύκολα να περιστρέψεις. Στα ενδότερα κρύβει επεξεργαστή Intel αρχιτεκτονικής Kaby Lake, 16GB DDR4 μνήμη RAM αλλά και δίσκο SSD PCIe στο 1TB. Οπότε, πέρα από εμφάνιση, μιλάμε για ένα πανίσχυρο σύστημα, ικανό να εκτελέσει με ευκολία και τα πιο απαιτητικά προγράμματα. Μαζί με το Yoga 370, παίρνεις και το αντίστοιχο stylus ενώ το laptop δεν ξεπερνάει το πάχος των 18mm, κάτι που το κάνει απόλυτα φορητό. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2017 σε μαύρη και ασημί απόχρωση.

Lenovo

Πέρα από το Yoga 370, η Lenovo παρουσίασε τα T470, T570, T470s και T470p, τα οποία ανήκουν στη σειρά ThinkPad και όλα είναι εξοπλισμένα με τους νεότερους επεξεργαστής της Intel Kaby Lake, touch pad ακριβείας, θύρα USB-Type C αλλά και προστασία από υπερβολική τάση ρεύματος που μπορεί να προκληθεί από USB συσκευές. Παράδειγμα που είδαμε πρόσφατα με το USB Killer.

Όσο αφορά το ThinkPad T470 με την οθόνη των 14’’, η Lenovo το κατατάσσει σε αυτά που είναι κατάλληλα για επαγγελματική χρήση, αφού προσφέρει αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος, κάμερα ανάγνωσης της ίριδας για είσοδο στα Windows μέσω του Hello αλλά και συνολική αυτονομία που μπορεί να φτάσει και τις 18 ώρες. Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα αναβάθμισης της μνήμης RAM έως και 32GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να φτάσει και το 1TB της μορφής SSD PCIe.

Lenovo

Όλα τα παραπάνω laptops της σειράς ThinkPad αναμένονται να κυκλοφορήσουν το Φεβρουάριο με τιμές που ξεκινούν κοντά στα 1000€ και αυξάνονται αντίστοιχα, ανάλογα το μοντέλο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Μαζί με τα παραπάνω, η Lenovo παρουσίασε επίσης τα L470 και X270. Το πρώτο πρόκειται για ένα 14άρι laptop, AMD γραφικά και 12 ώρες αυτονομία ενώ το δεύτερο έχει οθόνη 12’’, επεξεργαστή Kaby Lake και διπλή μπαταρία με αυτονομία που φτάνει τις 21 ώρες. Και τα 2 laptops, θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο.

Lenovo

Πέρα όμως από laptops, η Lenovo έφερε στο φως της δημοσιότητας, ένα Docking Station ικανό να συνδέσεις 3 οθόνες ταυτόχρονα μέσω Thunderbolt 3 ενώ συνολικά περιλαμβάνει 13 διαθέσιμες θύρες για να συνδέσεις σχεδόν τα πάντα. Επίσης, μας έδειξε και 2 νέες οθόνες. Την P27h και την P24h τα οποία υποστηρίζουν αναλύσεις έως και 2560×1440 pixels, είναι τεχνολογίας IPS και έχουν μεγάλο εύρος χρωμάτων με 100% της παλέτας sRGB.