Με βάση και το παρελθόν, η Lenovo θα είναι μία από τις εταιρείες που θα ξεχωρίσουν και στη φετινή IFA όπου και κατά το παρελθόν έχει παρουσιάσει αξιόλογα προιόντα.

Με σημερινό video teaser στο επίσημο κανάλι της εταιρειας στο YouTube, προετοιμάζει το κοινό για μια σειρά από ανακοινώσεις «όλων των ειδών» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Στο video η Lenovo προχωρά στην επίδειξη προιόντων που έχουν παρουσιαστεί σε παλαιότερες εκθέσεις και πιο συγκεκριμένα στην περσινή IFA. Μερικά από αυτά είναι το Moto Z2 Force, ένα smartphone που ξεχωρίζει για την αντοχή του όχι μόνο σε πτώσεις μέσα σε νερό αλλά και σε διαφόρων ειδών επιφάνειες ακόμα και από μεγάλο ύψος. Το Phab 2 Pro, το πρώτο smartphone που υποστηρίζει την τεχνολογία Tango της Google είναι ένα ακόμη προιόν που παρουσιάζεται.

Ένα ακόμη προιόν που βλέπουμε είναι ο ξεχωριστός φορητός υπολογιστής της εταιρείας, το Yoga Book, που αποτέλεσε όχι μόνο ένα διαφορετικό σύστημα 2σε1, αλλά και μία από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις στην IFA 2016. Αυτό που δε βλέπουμε πάντως είναι κάποια νέα ανακοίνωση, κάτι που η εταιρεία κρατάει επτασφράγιστο μυστικό για την ώρα.