Ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Bay Trail εκτελεί τους υπολογισμούς στο εσωτερικό του Lenovo Miix 2

Με το λανσάρισμα των Windows 8.1, η Lenovo ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός tablet 8 ιντσών με την ονομασία Lenovo Miix 2. Χαρακτηριστικά: Επεξεργαστή Intel, μνήμη χωρητικότητας έως και 64 GB, δύο φωτογραφικές μηχανές και, προαιρετικά, μία ψηφιακή γραφίδα. Το πακέτο συμπληρώνεται με το λογισμικό Office 2013.

Ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Bay Trail εκτελεί τους υπολογισμούς στο εσωτερικό του Lenovo Miix 2. Η συσκευή διαθέτει μνήμη RAM χωρητικότητας 2 GB και αποθηκευτικό χώρο 64 GB για την αποθήκευση δεδομένων και την εγκατάσταση προγραμμάτων. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να επεκταθεί ελεύθερα μέσω κάρτας microSD.

Το Lenovo Miix 2 είναι ένα πολύ κομψό και ελαφρύ tablet με πάχος μόλις 8,5 mm και βάρος 350 g και ενσωματώνει τα προγράμματα Windows 8.1 και Office Home & Student 2013. Η οθόνη 8 ιντσών έχει ανάλυση 1280 x 800 pixel και βασίζεται στην τεχνολογία IPS, η οποία προσφέρει κυρίως καλύτερη αντίθεση από πλάγια γωνία θέσης.

Στην πρόσοψη και την πίσω πλευρά του Lenovo Miix 2 υπάρχουν δύο φωτογραφικές μηχανές, μία με ανάλυση 2 Megapixel (μπροστά) και μία με ανάλυση 5 Megapixel (πίσω) αντιστοίχως. Σύμφωνα με τη Lenovo, η μπαταρία του tablet διαρκεί για έως και εφτά ώρες.

Το Lenovo Miix 2 αναμένεται να διατεθεί σε δύο εκδόσεις των 32 GB και 64 GB, και θα προσφέρεται προαιρετικά με κάλυμμα οθόνης και ψηφιακή γραφίδα. Με τη βοήθεια της προστατευτικής διάταξης το tablet μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κατακόρυφη θέση.