25 χρόνια ThinkPad μετά από την κυκλοφορία του κλασικού φορητού υπολογιστή, η Lenovo κυκλοφορεί μια νέα επετειακή έκδοση της σειράς που δημιούργησε αίσθηση όταν και πρωτοέκανε την εμφάνισή της τον Οκτώβριο του 1992 από την IBM.

Το ThinkPad Anniversary Edition 25 διαθέτει αρκετά κοινά στοιχεία στην εμφάνιση από τους προκάτοχούς του και ειδικότερα από το μοντέλο T470 ενώ ενσωματώνει τον Intel Core i7-7500U επεξεργαστή, την αυτόνομη κάρτα γραφικών GeForce 940MX της Nvidia, 16GB μνήμης, SSD με χωρητικότητα έως 512GB καθώς επίσης θύρες USB Type-C, SD Card Slot, Ethernet και HDMI.

Επιστρέφοντας στην εμφάνιση και στη σύγκριση με το παρελθόν, υπάρχουν κάποια ενδεικτικά στοιχεία που βλέπουμε μετά από καιρό όπως το πληκτρολόγιο 7 γραμμών με το πλήκτρο enter να έχει το κλασσικό μπλε χρώμα. Πιο ενδεικτικό είναι το trackpoint που βρίσκεται ανάμεσα στα πλήκτρα έχοντας κόκκινο χρώμα, το οποίο οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για κέρσορα ποντικιού.

ThinkPad 700C

Το επετειακό ThinkPad θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα τεμάχια και σε επιλεγμένες χώρες, ενώ η τιμή του έχει οριστεί στα $1899.