Η βρετανική TT Games έχει δώσει μορφή Lego σε πολλούς ήρωες από ολόκληρο τον κόσμο – από τον Harry Potter και το Star Wars μέχρι το Lord of the Rings. Αλλά ο ψηφιακός κόσμος από τουβλάκια δεν φιλοξένησε ποτέ τόσους συγκεντρωμένους θρυλικούς ήρωες, όσους περιλαμβάνει το Lego Marvel Super Heroes που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου. Περίπου 150 χαρακτήρες από τον πλούσιο κωμικό κόσμο της Marvel εμφανίζονται στην τυπική περιπέτεια Lego.

Τυπική περιπέτεια Lego σημαίνει: Ο παίκτης συλλέγει ατελείωτα τουβλάκια Lego, σπάει μικρές και μεγάλες κατασκευές από τουβλάκια και τείχη κακοποιών, λύνει σύντομους γρίφους και ανταλλάσσει τους ήρωές του για να χρησιμοποιήσει τις ειδικές τους ικανότητες.

Το Lego Marvel Super Heroes αφηγείται μια ολοκαίνουργια ιστορία σχετικά με τον μοχθηρό Doctor Doom και τα ισχυρά τουβλάκια Lego και συνδυάζει όλους τους κόσμους της Marvel. Στα πολύχρωμα σκηνικά (π.χ. στους δρόμους του Μανχάταν από Lego) συναντιούνται αμέτρητοι ήρωες της Marvel – από τον Iron Man, τον Hulk και τον Wolverine μέχρι το Green Goblin και τον Punisher.

Η τελευταία περιπέτεια Lego θα διατεθεί στο εμπόριο στις 15 Νοεμβρίου για Xbox 360, PS3, Wii U, PS Vita και υπολογιστές, ενώ με το λανσάρισμα του Xbox One και του PS4 θα κυκλοφορήσουν και οι αντίστοιχες προσαρμοσμένες εκδόσεις.