Μπορεί το Super Mario Run να μην πλησίασε την τεράστια επιτυχία του Pokemon Go όμως και πάλι θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα mobile παιχνίδια των τελευταίων ετών, και μάλιστα το πρώτο της Nintendo που δεν είναι συμβατό με κάποια από τις κονσόλες της εταιρείας.  Η επιτυχία του παιχνιδιού αναμενόμενα έχει ανοίξει την όρεξη της Ιαπωνικής εταιρείας, με τις πληροφορίες της αξιόπιστης Wall Street Journal να αναφέρουν ότι μέσα στο χρόνο θα δούμε άλλον έναν εικονικό τίτλο της Nintendo στις πλατφόρμες του Android και του iOS. Αυτός δεν είναι άλλος από το The Legend of Zelda, τον οποίο αναπτύσσει ένα εξωτερικό στούντιο και αυτή τη φορά από την Ιαπωνία, με την ονομασία DeNA.

Η κυκλοφορία του αναμένεται «προς τα τέλη του έτους» και ίσως μάθουμε κάτι στα προσεχή συνέδρια της Apple και της Google που θα διεξαχθούν τις επόμενες 20 ημέρες.

Η Nintendo έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα και το Fire Emblem Heroes που συνάντησε και αυτό αρκετά θερμή υποδοχή ενώ ο τελευταίος τίτλος Zelda που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες στη νέα κονσόλα Switch της Nintendo, θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών.