Η LG φημίζεται για τις πολύ καλές της οθόνες και στην IFA 2017 επιφύλασσε μερικές εκπλήξεις για τους gamers, με τα νέα LG gaming monitors.

Τα μοντέλα LG 32GK850G και LG 27GK750F έρχονται με διαστάσεις 32 και 27 ιντσών αντίστοιχα και με μια σειρά χαρακτηριστικών που εγγυώνται το απρόσκοπτο gaming χωρίς προβλήματα, υποστηρίζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Συγκεκριμένα το μοντέλο των 32 ιντσών έρχεται με ρυθμό ανανέωσης 144Hz, overclockable στα 165Hz, ενώ ακόμα καλύτερα είναι τα πράγματα στο μοντέλο των 27 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 240Hz.

Δε θα μπορούσαν να λείπουν οι τεχνολογίες G-Sync της Nvidia για το 32GK850G και Freesync της AMD για το 27GK750F, ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τη gaming κοινότητα που εξαλείφει το τρεμούλιασμα της οθόνης και τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών.

«Οι προσπάθειές μας να προσφέρουμε την καλύτερη gaming πλατφόρμα, μας έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη αυτών των νέων εκπληκτικών monitors που θα παρουσιάσουμε στην IFA» δήλωσε ο Jan lk-hwan, Αντιπρόεδρος του IT Division της LG Electronics. «Είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα παρατηρήσουν διαφορά κατά τη διάρκεια του παχνιδιού και ανυπομονούμε να δούμε τις αντιδράσεις τους μόλις έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα φανταστικά νέα προϊόντα».

Και οι δύο οθόνες θα είναι διαθέσιμες για τους απανταχού gamers, μέσα στο Φθινόπωρο.

Διάβασε περισσότερα νέα και ειδήσεις από την έκθεση IFA 2017