Σχολείο και τεχνολογία πάνε πλέον χέρι-χέρι. Εκτός, λοιπόν, από βιβλία, τετράδια και τα all time classic σχολικά, δεν νοείται μαθητής χωρίς δυνατό υπολογιστή, ένα εύχρηστο tablet, χρήσιμα περιφερειακά και έναν εκτυπωτή που θα διευκολύνει τις εργασίες του. Για το τελευταίο… project η πιο ευέλικτη λύση είναι ένα πολυμηχάνημα, το οποίο όχι μόνο εκτυπώνει αλλά και σαρώνει και βγάζει φωτοτυπίες. Άλλωστε ένα τέτοιο πολυμηχάνημα είναι χρήσιμο για όλη την οικογένεια και -πριν το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς- έφτασε η ώρα να αποκτήσεις το δικό σου. Ας δούμε αναλυτικά τις καλύτερες επιλογές!

Ξεκινάμε από τον HP DeskJet Ink Advantage 2720, ο οποίος, παρά την οικονομική του τιμή, προσφέρει ως και σύνδεση Wi-Fi για ασύρματη εκτύπωση. Για ποιοτικότερες εκτυπώσεις, όπως φωτογραφίες, ή για να τυπώνεις σε πολλά είδη χαρτιού, μια πολύ προσιτή λύση είναι το πολυμηχάνημα Canon Pixma TS5150, το οποίο υποστηρίζει επίσης ασύρματη λειτουργία.

Αν το νέο πολυμηχάνημα του σπιτιού προορίζεται για πολλές εκτυπώσεις καθημερινά, τότε ιδανική λύση είναι ο HP DeskJet Ink Advantage 6475, με design που ταιριάζει σε κάθε χώρο!

Όλες οι παραπάνω προτάσεις είναι της κατηγορίας inkjet, κάτι που σημαίνει ότι χρησιμοποιούν εναλλάξιμα δοχεία μελανιών για την εκτύπωση. Αυτό εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα εικόνας, σε σχέση με ένα laser μηχάνημα, αλλά όχι και την ίδια αυτονομία. Εδώ και μερικά χρόνια, όμως, δεν χρειάζεται να διαλέξεις: για μια συσκευή που συνδυάζει την ποιότητα των inkjet με την αυτονομία ενός laser χρειάζεσαι ένα πολυμηχάνημα με Ink Tank. Τα μηχανήματα με δεξαμενές μελανιών γεμίζουν απευθείας με υγρό μελάνι, το οποίο είναι πολύ οικονομικό και διαρκεί περισσότερο και από ένα toner για laser μηχάνημα.

Ο Epson EcoTank L3111, για παράδειγμα, συνοδεύεται από τις απαραίτητες φιάλες μελανιών στη συσκευασία και μπορεί να σου εξασφαλίσει μέχρι και 6.500 έγχρωμες σελίδες εκτύπωση χωρίς ανανέωση μελανιών. Στην ίδια λογική και ο HP Smart Tank 516, που ανεβάζει κι άλλο την αυτονομία, στις 8.000 έγχρωμες σελίδες, και προσθέτει επιπλέον ασύρματη συνδεσιμότητα.

Από την πιο απλή μέχρι την πιο πολύπλοκη λύση εκτύπωσης για το οικιακό ή το παιδικό γραφείο, ο απόλυτος προορισμός είναι η MediaMarkt. Δες εδώ συγκεντρωμένες όλες τις επιλογές!