Τα ψυγεία της LG φέρουν από το 2016 μια μοναδική τεχνολογία για να ελέγχεις ό,τι βρίσκεται στο εσωτερικό τους. Ψυγεία όπως το LG GMX936SBHV και το LG GSX961NSVZ, για παράδειγμα, εξοπλίζονται με τη λειτουργία InstaView, η οποία σου επιτρέπει να τσεκάρεις τι υπάρχει μέσα στη συσκευή χτυπώντας ελαφρά το τζάμι δύο φορές. Έτσι εξαλείφεται η… κακή συνήθεια του συχνού ανοίγματος του ψυγείου όταν δεν ξέρεις τι θες από αυτό. Σαν αποτέλεσμα, η ψύξη δεν χάνεται άσκοπα και το ψυγείο λειτουργεί πιο αποδοτικά!

Τα πλεονεκτήματα αυτά είναι πολύ σημαντικά για τη σωστή λειτουργία της συσκευής και έφτασε η ώρα να τα δούμε σε ακόμα περισσότερες οικιακές συσκευές της LG. Η καινοτομία InstaView θα έρθει σύντομα και στις ηλεκτρικές κουζίνες της εταιρίας, λοιπόν, για να κάνει το ψήσιμο του φούρνου πιο αποδοτικό. Αντί να ανοίγεις την πόρτα, για να ελέγχεις το φαγητό, απλά θα κάνεις ένα διπλό tap – όπως ακριβώς και στα ψυγεία. Λόγω του InstaView ο φούρνος δεν χάνει θερμοκρασία από το άνοιγμα της πόρτα. Επίσης δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτή η λάμπα του φούρνου διαρκώς, καθώς ανάβει μόνο όταν χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία InstaView.

Οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ, καθώς μεταξύ των νέων InstaView κουζινών της LG θα υπάρχουν και μοντέλα με ενσωματωμένο φουρνάκι-ρομπότ και έτσι αυξάνονται οι μαγειρικές σου δυνατότητες χωρίς να χρειάζεσαι επιπλέον συσκευές! Οι νέες συσκευές της LG συνοδεύονται από εφαρμογή για smartphone μέσω της οποίας μπορείς να δεις πληροφορίες για τη σωστή χρήση της συσκευής, tips και συνταγές. Μέχρι και υποστήριξη για smart βοηθούς όπως Amazon Alexa και Google Assistant περιλαμβάνεται!

Τα πρώτα μοντέλα ηλεκτρικών κουζινών LG InstaView θα γίνουν διαθέσιμα στην Αμερική, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα πότε θα γίνουν διαθέσιμα στην Ευρώπη. Μείνε συντονισμένος στο blog της MediaMarkt για όλα τα νεότερα!