Οι αγορές με μετρητά έχουν τελειώσει. Αυτό δείχνουν όλα τα στατιστικά στοιχεία σε παγκόσμια κλίμακα· οι καταναλωτές πληρώνουν με αυτό που παλιά ονομάζαμε «πλαστικό χρήμα», κυρίως με χρεωστικές κάρτες. Προφανώς αυτό έχει απαλλάξει τους καταναλωτές από την ανάγκη να μεταφέρουν μαζί τους μετρητά, αλλά η χρεωστική κάρτα λειτουργεί ακριβώς όπως τα μετρητά: το πλήρες ποσό αφαιρείται από τον τραπεζικό λογαριασμό του καταναλωτή εντός λίγων λεπτών. Η παγκόσμια τάση στις πληρωμές, όμως, είναι αυτή του «buy now, pay later», μια λογική η οποία ανταποκρίνεται στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Ο καταναλωτής του σήμερα θέλει να έχει την ευελιξία της πληρωμής, αλλά και των δόσεων, όταν και όπου το χρειάζεται. Με την σημερινή κρίση και με τα κόστη των καυσίμων και της ενέργειας να έχουν εκτοξευτεί, όλοι χρειάζονται την ευελιξία στις πληρωμές, για να είναι σε θέση να καλύπτουν τις ανάγκες που προκύπτουν στην καθημερινότητά τους.

Η MediaMarkt κοιτάει στο μέλλον και σου φέρνει τον νέο τρόπο πληρωμών σε συνεργασία με την Klarna, για να μπορείς κι εσύ να κάνεις τις αγορές σου και να καλύψεις τις ανάγκες σου, όποτε το χρειαστείς, αλλά και να πληρώσεις αργότερα, όταν θα έχεις!

Buy Now, Pay Later: MediaMarkt edition

klarna mediamarkt 01

Η MediaMarkt πλέον έχει και έναν τρίτο τρόπο πληρωμής, ο οποίος έρχεται μέσω της υπηρεσίας της Klarna, την κορυφαία πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών του εξωτερικού, δίνοντας το απαραίτητο flexibility σε όλους τους καταναλωτές. Η Klarna μπαίνει και στην Ελληνική πραγματικότητα μέσα από τη MediaMarkt για να δώσει σε εσένα την ευελιξία να πάρεις ό,τι χρειάζεσαι, χωρίς να ξεπεράσεις το μηνιαίο σου budget!

Η υπηρεσία της Klarna βρίσκεται πλέον στην πλατφόρμα της MediaMarkt, μαζί με τις υπόλοιπες επιλογές τρόπου πληρωμής. Τώρα μπορείς να βάλεις ως επιλογή το «3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική – Klarna» και θα έχεις στη διάθεσή σου την ευελιξία του να σπάσεις το ποσό σε τρία κομμάτια, χωρίς επιτόκια, κάτι που σου επιτρέπει να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεσαι ή επιθυμείς. Μάλιστα, η έγκριση των δόσεων γίνεται άμεσα, τις περισσότερες φορές με μηδαμινή καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση σε λιγότερα από 2 λεπτά, η διαδικασία είναι απλούστατη.

Ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα

Η Klarna διαθέτει και δικό της app, το οποίο σε ειδοποιεί όταν έρχεται η ημερομηνία της πληρωμής, για να μην υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσεις. Το app έχει και μια ακόμη λειτουργία, όμως: μπορείς να αποθηκεύεις προϊόντα τα οποία σε ενδιαφέρουν και να σου έρχονται ειδοποιήσεις όταν η τιμή πέσει! Έτσι μπορείς να πάρεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, στην τιμή που έχεις στοχεύσει, και πάντα με τη δυνατότητα να το αποκτήσεις άμεσα και να το πληρώσεις διά τρία!

klarna mediamarkt 02

Τι είναι η Klarna

Για να μιλήσουμε με απλά λόγια, η Klarna έχει από πίσω της την ομώνυμη Σουηδική τράπεζα, η οποία προσφέρει συστήματα πληρωμών τόσο σε κανονικά καταστήματα και επιχειρήσεις, όσο και σε ηλεκτρονικά. Μάλιστα, έχει παρουσία σε 11 χώρες, ενώ στη βόρεια Ευρώπη όπου δραστηριοποιείται κυρίως, κατέχει το 10% των ηλεκτρονικών αγορών. Τα πλεονεκτήματα της Klarna είναι πολλά, αλλά ένα είναι αυτό που ξεχωρίζει: το ότι δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα και κρυφές χρεώσεις, προμήθειες και άλλα τινά. Η Klarna προσφέρει τρεις άτοκες δόσεις, οι οποίες είναι πραγματικά τρεις άτοκες δόσεις, με μοναδική προϋπόθεση το να μην καθυστερείς την πληρωμή της κάθε δόσης, δηλαδή το προφανές!

Πώς γίνεται η πληρωμή με Klarna;

Η διαδικασία για να κάνεις τις αγορές σου από το site της MediaMarkt είναι ακριβώς η ίδια όπως πάντα: μπαίνεις στη σελίδα, επιλέγεις τα προϊόντα που επιθυμείς και τα βάζεις στο καλάθι. Όταν έρθει η ώρα της ολοκλήρωσης της παραγγελίας, τότε θα περάσεις από τα στάνταρ στάδια στα οποία δίνεις τα στοιχεία σου ή απλά κάνεις σύνδεση στον λογαριασμό σου στη MediaMarkt. Στο τρίτο στάδιο, αυτό της πληρωμής, θα δεις την επιλογή «3 άτοκες δόσεις & χωρίς πιστωτική – Klarna». Συνεχίζοντας, θα μεταφερθείς στην πλατφόρμα της Klarna για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία, ακολουθώντας τα απλά βήματα που θα σου ζητηθούν εκεί. Ολοκληρώνοντας την πληρωμή μέσω Klarna, θα επιστρέψεις στο περιβάλλον του site της MediaMarkt και θα δεις πού και πότε θα πάρεις τα προϊόντα που αγόρασες στα χέρια σου.

Λοιπόν, τώρα ξέρεις! Μπες στις σελίδες της MediaMarkt ή πέρνα από το κοντινότερό σου κατάστημα MediaMarkt, κάνε τις αγορές σου και πλήρωσε σε τρεις άτοκες δόσεις, εύκολα και… later! Γιατί το buy now, pay later είναι εδώ και έφτασε μέσω Klarna στη MediaMarkt, για να σου λύσει τα χέρια, χωρίς να δέσει… το πορτοφόλι σου!