Η Square Enix σκόρπισε πολλά χαμόγελα τον περασμένο μήνα με την κυκλοφορία του Kingdom Hearts HD 1.5 για το PS3

Με τα Final Fantasy και Disney συναντιούνται στο Kingdom Hearts δύο από τα πιο δημοφιλή σύμπαντα της ποπ κουλτούρας. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι αυτά τα πλούσια σε δράση RPG έχουν αποκτήσει πιστό κοινό. Η Square Enix σκόρπισε πολλά χαμόγελα τον περασμένο μήνα με την κυκλοφορία του Kingdom Hearts HD 1.5 για το PS3. Το ίδιο επανέλαβε και τώρα με την ανακοίνωση της συνέχειας.

Kingdom Hearts HD 2.5 Remix ονομάζεται το Blu-ray για το PS3 που θα διατεθεί στην αγορά μέσα στο επόμενο έτος. Η συλλογή θα περιλαμβάνει παλιά επεισόδια Kingdom Hearts που έχουν προσαρμοστεί οπτικά στη σύγχρονη εποχή HD. Η επιλογή των περιεχομένων θυμίζει την προηγούμενη συλλογή, η οποία συνδύαζε τρία προϊόντα: το Kingdom Hearts Final Mix (μια ανανεωμένη έκδοση του πρώτου επεισοδίου), το Kingdom Hearts Re: Chain of Memories (έκδοση μιας περιπέτειας GBA για το PS2) και το Kingdom Hearts 358/2 Days (ένας τίτλος για το Nintendo DS σε κινηματογραφική μορφή με τρίωρη αφήγηση).

Αντιστοίχως, το Kingdom Hearts HD 2.5 Remix θα περιλαμβάνει ανανεωμένες εκδόσεις του Kingdom Hearts 2 Final Mix (που κυκλοφόρησε αρχικά για το PS2) και του Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix (που κυκλοφόρησε αρχικά για το PSP), καθώς και τον μοναδικό τίτλο για το DS, το Kingdom Hearts Re:coded, με τη μορφή κινηματογραφικών σκηνών σε ποιότητα HD.

Και για ποιο λόγο; Αφενός το Kingdom Hearts HD 2.5 Remix μας δίνει, όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, τη δυνατότητα να βιώσουμε περισσότερες περιπέτειες με τον Mickey και τους υπόλοιπους ήρωες σε οικονομική τιμή. Αφετέρου η αποκλειστική συλλογή Kingdom Hearts 3 για το PS3 προετοιμάζει το έδαφος για το νέο επεισόδιο της σειράς που αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PS4 και το Xbox One.