Είσαι λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν τις πολυπόθητες καλοκαιρινές διακοπές. Έχεις οργανώσει τα πάντα από εισιτήρια, διαμονή και ρούχα αλλά αναρωτιέσαι πως θα απαθανατίσεις με τον καλύτερο τρόπο τις όμορφες οικογενειακές σου στιγμές. Η λύση έρχεται από την Canon με την compact φωτογραφική μηχανή Canon SX530 HS.

Η Canon SX530 HS αποτελεί μία πολύ ικανή φωτογραφική μηχανή, η οποία θα σε βοηθήσει να κρατήσεις αναλλοίωτες και με υψηλή ευκρίνεια τις διασκεδαστικές στιγμές των καλοκαιρινών διακοπών. Μικρή και ευέλικτη για να την έχεις μαζί σου πρωί-βράδυ αλλά και αισθητήρα 16MP για να αποτυπώσεις με πλούσιες λεπτομέρειες κάθε εικόνα.

Canon SX530 HS

Εκεί όμως που πραγματικά ξεχωρίζει είναι στην δυνατότητα οπτικού ζουμ. Όσο μακριά κι αν βρεθείς από το θέμα που θέλεις να φωτογραφίσεις, το οπτικό ζουμ 50x θα σε φέρει σε απόσταση αναπνοής. Είτε θέλεις να φωτογραφίσεις τα μακρινά πλοία που αχνοφαίνονται στο πέλαγος, το πανέμορφο ιστορικό μνημείο επάνω στον πιο ψηλό λόφο του νησιού είτε τα μικρά χρωματιστά σοκάκια της Χώρας, το οπτικό ζουμ 50x, θα σου δώσει την απόλυτη ευελιξία φωτογράφισης.

Παράλληλα, επειδή εκτός από φωτογραφίες είσαι fan και του βίντεο, η Canon SX530 HS σου έχει εξασφαλισμένη υψηλή ποιότητα εγγραφής σε ανάλυση Full HD. Με εγγραφή στα 30fps η κίνηση των αντικειμένων φαίνεται απόλυτα ομαλή ενώ τα χρώματα είναι άκρως φυσικά και ζωντανά. Άλλωστε, τις καλοκαιρινές σου διακοπές θέλεις να τις ζεις ξανά και ξανά, με τα ίδια συναισθήματα που ένιωθες την πρώτη φορά.Canon SX530 HS

Κι όταν έρθει η ώρα να γυρίσεις στο δωμάτιο, η Canon θα σε βοηθήσει να μεταφέρεις πανεύκολα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή ή το smartphone αλλά και να οργανώσεις τα άλμπουμ σου. Εξοπλισμένη με ασύρματες ευκολίες Wi-Fi και NFC, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μεταφέρονται ασύρματα, χωρίς τον περιορισμό των καλωδίων ώστε να μοιραστείς άμεσα με φίλους και συγγενείς τις ωραιότερες στιγμές των διακοπών σου.

Φυσικά, εκτός από τα παραπάνω, η SX530 HS σου δίνει δεκάδες φίλτρα και επιπλέον λειτουργίες για να καλύψεις κάθε σου φωτογραφική ανάγκη. Ακόμη κι αν θέλεις να πειραματιστείς με μακρινά θέματα και να βγάλεις τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σου.

Αν λοιπόν οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και αυτή τη φορά θέλεις να κρατήσεις την κάθε στιγμή όπως της αξίζει, η Canon SX530 HS είναι η επόμενη φωτογραφική μηχανή σου.

Αγόρασέ την