Το σενάριο των διακοπών ακούγεται πολύ δελεαστικό αλλά ίσως, για αρκετούς από εμάς, το φετινό καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για ξεκούραση διαρκείας. Θα αφήσεις το γεγονός αυτό να σε ρίξει; Όχι φυσικά! Με τη MediaMarkt μπορείς να περάσεις ένα φουλ δροσερό καλοκαίρι στο σπίτι. Με μερικές… στοχευμένες προσθήκες στον εξοπλισμό του σπιτιού το καλοκαίρι θα είναι απολαυστικό ακόμα και αν μείνεις μέσα. Τι χρειάζεσαι; Διάβασε παρακάτω:

Ξεκινάμε από τη βασική συσκευή, που πρέπει να έχει κάθε σπίτι, για να τα βγάλει πέρα με τους καύσωνες των επόμενων μηνών. Ποια είναι αυτή; Το κλιματιστικό φυσικά! Το air condition θα δροσίσει με ευκολία τον χώρο ενώ, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του, μπορεί να σου εξασφαλίσει πιο καθαρό αέρα. Διάλεξε κλιματιστικό με ενισχυμένα φίλτρα και ιονιστή, για να έχεις απόλυτα καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο. Επίσης, είτε έχεις ήδη κλιματιστικό ή θα εγκαταστήσεις σύντομα καινούργιο, δες μερικά tips για το πώς να το χρησιμοποιείς σωστά και οικονομικά διατηρώντας το πάντα σε καλή κατάσταση.

Δεν σου φαίνεται δελεαστική η λύση του κλιματιστικού; Εμπιστεύσου, τότε, το… next best thing, ένα air cooler. Ένας ψύκτης αέρα αποτελεί δροσερή εναλλακτική του air condition, καθώς βελτιώνει τη θερμοκρασία του χώρου χρησιμοποιώντας νερό. Είναι επίσης πολύ βολικός, αφού μεταφέρεται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Η τρίτη λύση είναι ο all time classic ανεμιστήρας!

Ας δούμε, όμως, και μερικές εναλλακτικές λύσεις δροσιάς! Μήπως ήρθε η ώρα να εξοπλίσεις την κουζίνα σου με ένα blender για απολαυστικά και υγιεινά smoothies; Βάλε μέσα τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά φρούτα και φτιάξε ένα ρόφημα που θα σε τονώσει. Για να μπορείς να παίρνεις τα smoothies σου παντού, χωρίς αυτά να χάνουν τη θρεπτική τους αξία, επίλεξε ένα vacuum blender.

Τα smoothies σου θα είναι κρύα απευθείας μόλις βγουν από το blender, αν προσθέσεις και πάγο στη συσκευή. Άνοιξε, λοιπόν, τον καταψύκτη και γέμισε την κανάτα με παγάκια για ένα cool smoothie σε δευτερόλεπτα. Δεν έχεις καταψύκτη; Καιρός να αποκτήσεις! Έτσι θα έχεις όχι μόνο άφθονα παγάκια αλλά και… πολικές θερμοκρασίες για ό,τι άλλο χρειάζεται να παραμείνει στην κατάψυξη. Με έναν δυνατό καταψύκτη δεν χρειάζεται να «βάζεις δύσκολα» στο ψυγείο σου, που λειτουργεί «υπερωρίες» κάθε καλοκαίρι, για να κρατήσει τα πάντα στη σωστή θερμοκρασία.

Ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις το καλοκαίρι στην πόλη πιο διασκεδαστικό, θα το βρεις στη MediaMarkt. Αν, λοιπόν, το σπίτι είναι ο δικός σου προορισμός διακοπών, κάνε γρήγορα τις αγορές σου!