Το σενάριο των διακοπών ακούγεται πολύ δελεαστικό αλλά ίσως, για αρκετούς από εμάς, το φετινό καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για ξεκούραση διαρκείας. Θα αφήσεις το γεγονός αυτό να σε ρίξει; Όχι φυσικά!

Με τη MediaMarkt μπορείς να περάσεις ένα φουλ δροσερό καλοκαίρι στο σπίτι. Με μερικές… στοχευμένες προσθήκες στον εξοπλισμό του, το καλοκαίρι θα είναι απολαυστικό ακόμα και αν μείνεις μέσα. Πάμε να δούμε τι χρειάζεσαι!

Ο πιο αθόρυβος ανεμιστήρας!
Και σίγουρα ένας από τους πιο smart, καθώς η λειτουργία του αλλάζει 100% -από ανεμιστήρας σε αερόθερμο- με το πάτημα ενός κουμπιού. Ας μείνουμε όμως στα δροσερά του: Ο Dyson AM09, χάρη στη λειτουργία διάχυσης αέρα, δροσίζει τον χώρο απόλυτα φυσικά ενώ η πιστοποίηση Quiet Mark εγγυάται σχεδόν… σιωπηλή λειτουργία για πολλές, πολλές ώρες.

Αir cooler με… φυσικό αεράκι!
Με 3 διαφορετικές λειτουργίες (ανεμιστήρας, υγραντήρας αέρα και ψύκτης) ο air cooler Sencor SFN 9011SL εναλλάσσει τις ταχύτητες κάθε 30 λεπτά, με σκοπό να πετυχαίνει την ιδανική θερμοκρασία και ίση διανομή αέρα. Με τηλεχειριστήριο και χρονόμετρο αυτόματης απενεργοποίησης ο χειρισμός του γίνεται… παιχνιδάκι!

Οι μίνι-τρύπες κάνουν τη διαφορά!
Σκυτάλη παίρνει η σειρά Breezeless της Midea με το MSFAAU-12HRFN8, σχεδιασμένο με 7.928 μίνι-τρύπες, για πραγματικά ομοιόμορφο μοίρασμα του αέρα στον χώρο. Το μικρο-διάτρητο πλέγμα του χαμηλώνει τη θερμοκρασία του δωματίου σταδιακά και ομοιόμορφα, επιτρέποντας τη δροσιά να φθάνει σε κάθε γωνία του δωματίου!

Ζήσε smart με τους πιο δροσερούς «συμμάχους» στο σπίτι!