Στις αρχές Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η εκκίνηση του συνεδρίου Adobe Max, του επίσημου ετήσιου συνεδρίου της Adobe όπου η γνωστή εταιρεία λογισμικού επιφυλάσσει πολλές ανακοινώσεις για το μέλλον του λογισμικού της.

Και η φετινή χρονιά δεν πρόκειται να αποτελέσει εξαίρεση, με τις πληροφορίες του Bloomberg να αναφέρουν ότι μία από αυτές τις ανακοινώσεις, θα αφορά και πάλι το iPad Pro και την έλευση του Illustrator, ενός από τα κορυφαία εργαλεία της Adobe για γραφίστες. Η έκδοση του Illustrator για το iPad Pro, αν τελικά επιβεβαιωθεί, θα έρθει να κάνει παρέα στην έκδοση του Photoshop για το υβριδικό tablet της Apple, το οποίο αν και ανακοινώθηκε πριν ένα χρόνο, φαίνεται ότι θα βρει το δρόμο του για την κυκλοφορία μέσα στο Νοέμβριο.

Όπως και με το Photoshop, σκοπός της Adobe με το Illustrator του iPad είναι να φέρει τα κυριότερα χαρακτηριστικά του προγράμματος, από τις εκδόσεις του για Windows και Mac, αυτή τη φορά στο iOS. Λίγες ημέρες ακόμα υπομονή για να δούμε αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, κάτι που είναι και το επικρατέστερο σενάριο.