Πριν λίγες ημέρες, η Xiaomi έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας το F1, ένα ξεχωριστό smartphone το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά με την ονομασία Pocophone η οποία και αποτελεί sub-brand της κινεζικής εταιρείας.

Η συσκευή προσέλκυσε μεγάλο ενδιάφερον αφού με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, η τιμή της ήταν αρκετά χαμηλότερη από πολλές ναυαρχίδες. Σήμερα μάλιστα μαθαίνουμε ότι το Pocophone F1 θα κυκλοφορήσει κανονικά και στην Ελλάδα πιθανότατα τον Σεπτέμβριο αφού η χώρα μας περιλαμβάνεται στη λίστα που ανακοίνωσε η Pocophone. Όπως αναμενόταν, η τιμή είναι αρκετά ελκυστική αφού τουλάχιστον στη Γαλλία η τιμή της έχει οριστεί στα €330 για την έκδοση με τα 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου ενώ η έκδοση με τα 128GB θα στοιχίζει €370.

Με την τιμή αυτή, το F1 ενσωματώνει οθόνη 6.18 ιντσών με FHD+ ανάλυση, Snapdragon 845 της Qualcomm, διπλή κύρια κάμερα των 12 και 5MP, microSD θύρα, dual sim αλλά και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 4.000mAh και ραδιοφωνικό δέκτη. Θα τρέχει το Android Oreo και στην επιφάνεια του θα υπάρχει το γραφικό περιβάλλον της Xiaomi το MIUI