Αν ψάχνεις ένα ασύρματο ηχείο το οποίο εκτός από ήχο προσφέρει και εντυπωσιακή πολύχρωμη εμφάνιση, το JBL Pulse 4 είναι το κατάλληλο για εσένα. Παρουσιάστηκε στην έκθεση IFA 2019 και πρόκειται για ένα 2-σε-1 ηχείο και φωτιστικό το οποίο φωτίζει το δωμάτιο με πολύχρωμους φωτισμούς και δυνατό ήχο.

Η ανανεωμένη έκδοση JBL Pulse 4 έχει ακόμη πρόσοψη με σχεδιασμό που θυμίζει τα τελευταίας γενιάς smartphone όπου τείνουν να εξαφανίσουν τα πλαίσια που βρίσκονται αριστερά και δεξιά της οθόνης. Ακόμη ένα χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να ταιριάξει το χρωματισμό του απόλυτα με τη διακόσμηση του σπιτιού. Έτσι για παράδειγμα θα μπορείς να το τοποθετήσεις είτε δίπλα στον τοίχοι είτε σε ένα χρωματιστό βάζο με το Pulse να φωτίζει το χώρο με κοντινές αποχρώσεις.

Διάβασε επίσης: Τα Nokia 6.2 και Nokia 7.2 παρουσιάστηκαν από την HMD Global.

Το JBL Pulse 4 μπορεί να συγχρονιστεί με άλλα 100 JBL ασύρματα ηχεία αλλά και δύο smartphones ή tablet ταυτόχρονα, χάρη στη λειτουργία Party Chain. Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, η μπαταρία παραμένει ίδια στις 12 ώρες αναπαραγωγής ενώ ίδια είναι και η αδιαβροχοποίηση με πιστοποίηση IPX7.

Το Pulse 4 θα κυκλοφορήσει με τιμή κοντά στα $280 και θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και άσπρο χρώμα.