Η ομάδα του Mediazine, με αφορμή τον Μαραθώνιο  συνειδητοποιεί πως τα wearables είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου που έχει αναγορεύσει το τρέξιμο σαν τρόπο ζωής!

Στόχος των συγκεκριμένων γκάτζετς είναι να προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για την κατάσταση της υγεία σας να βοηθήσουν να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας, ακόμα και να παραμείνετε… online αν περιμένετε κάποιο σημαντικό τηλέφωνο ή ειδοποίηση στο smartphone σας!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι προσφέρουν:

Πληρέστερη καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της άσκησης!

Forerunner 610

Πίσω από την γυάλινη επιφάνεια βρίσκεται ένα ρολόι έτοιμο να δουλέψει τόσο σκληρά όσο εσύ. Το Forerunner 610 σου παρέχει ακριβή δεδομένα απόστασης, ταχύτητας, θέσης GPS, καρδιακών παλμών (απαιτείται αισθητήριο), θερμίδων κ.α.. Μπορεί ακόμα να σε καθοδηγήσει πίσω στο σημείο που ξεκινήσες την πορπόνηση σου, παρέχοντας έτσι την ελευθερία να εξερευνήσεις νέες πορείες και να βρίσκεις πάντα το δρόμο σου!
[sc:product article=”1132980″ ]

 

Να έχεις  ακριβέστερη εικόνα της προπόνησή σου!

Forerunner 220

Είναι σαν έναν προπονητή στον καρπό σου που σου δίνει συνεχώς πληροφορίες και καταγράφει τις επιδόσεις σου, επιτρέποντας σου να αφοσιωθείς στο τρέξιμο. Εκτός από την χρήση GPS για τον υπολογισμό της απόστασης και του ρυθμού, το 220 διαθέτει ενσωματωμένο αξελερόμετρο για δεδομένα απόστασης και ρυθμού όταν χρησιμοποιείται σε εσωτερικό χώρο πχ. στο διάδρομο χωρίς να απαιτείται επιπλέον αισθητήριο ποδιού. Το αξελερόμετρο καταγράφει την απόσταση ακόμα και σε περιοχές που δεν υπάρχει σήμα GPS πχ μέσα σε ένα τούνελ. Το 220 είναι συμβατό με τα προγράμματα προπόνησης από το Garmin Connect.
[sc:product article=”1149412″ ][sc:product article=”1149411″ ][sc:product article=”1149413″ ][sc:product article=”1149414″ ]

 

Να μην χάνεις ούτε μία ειδοποίηση!

SmartBand

Το SmartBand βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το smartphone σας μέσω BluetoothR. Μια ειδοποίηση με δόνηση σάς ενημερώνει κάθε φορά που λαμβάνετε μια κλήση, ένα μήνυμα ή κάποια άλλη ειδοποίηση. Όταν απολαμβάνεις τη μουσική σου καθ’ οδόν, μπορείς να κάνεις αναπαραγωγή, παύση και παράλειψη κομματιών, χρησιμοποιώντας το SmartBand. Η σύνδεση είναι εύκολη με χρήση NFC ή τυπικής διαδικασίας σύνδεσης BluetoothR. Ακόμα και όταν βρίσκεσαι εκτός εμβέλειας από το smartphone σας, αυτό το αξεσουάρ τηλεφώνου αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με το τι κάνεις και τις μεταβιβάζει αυτόματα όταν επανασυνδέεσαι. Παρακολουθήσε τον τρόπο ζωής σου και δες πώς ζείς με το Lifelog.

 

[sc:product article=”1144496″ ]

 

Προσέχει την καρδιά σου!

Forerunner 15

Τρέξε με όλη σου την καρδιά. Το Forerunner 15 αποθηκεύει σημαντικά δεδομένα για το τρέξιμό σου όπως χρόνος, απόσταση και ρυθμός. Όταν συνδυαστεί με το συμβατό αισθητήριο καρδιακών παλμών (δεν περιλαμβάνεται), καταγράφει την καρδιακή συχνότητα και τη ζώνη προπόνησης για να γνωρίζεις αν έχεις επιτύχει το στόχο σου. Η προπόνηση με καρδιακούς παλμούς σου επιτρέπει να γνωρίζεις πότε προπονήσε πολύ εντατικά και πρέπει να χαλαρώσεις και πότε πρέπει να πιέσεις περισσότερο τον εαυτό σου

[sc:product article=”1149399″ ][sc:product article=”1149400″ ][sc:product article=”1149406″ ][sc:product article=”1149408″ ]

 

Να μην ξεμείνεις από δυνάμεις και στατιστικά

Και μπορεί να είσαι ο τύπος που επίσης κολυμπάει, σκαρφαλώνει, τεστάρει γενικότερα την αντοχή του. Εσύ λοιπόν μπορεί να ξεμείνεις από δυνάμεις και στατιστικά. Αυτά ποτέ!

Ασχολείσαι με την κολύμβηση. Ασχολείσαι με το τρέξιμο. Ασχολείσαι με την ποδηλασία. Θέλεις να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες. Ιδανική περίπτωση λοιπόν για εσένα, το Forerunner 910XT είναι μια συσκευή που συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες: δεδομένα κολύμβησης, διαδρομές, απόσταση, ταχύτητα, ρυθμός, υψόμετρο και καρδιακούς παλμούς για το τρέξιμο και την ποδηλασία. Είναι κομψό και άνετο και διαθέτει απίστευτα ευκρινή οθόνη. Α! Και διαθέτει αυτονομία 20 ωρών παρακαλώ!

‘Ενα ρολόι (και όχι μόνο) για κάθε άθλημα  και με κορυφαίες δυνατότητες είναι το Fenix 2. Mε δέκτη GPS, ηλεκτρονική πυξίδα, αλτίμετρο και βαρόμετρο. Είναι ένας πραγματικός σύμβουλος αποκατάστασης. Ανάλυει τον τύπο τρεξίματος   όπως κατακόρυφη ταλάντωση, το ρυθμό των  βημάτων καθώς και το χρόνο επαφής του ποδιού με το έδαφος.  Περιλαβάνει επίσης ειδικές λειτουργίες για την κολύμβηση, την ποδηλασία, το σκι και την πλοήγηση. Μπορείς να το συνδέσεις με το Smartphone σου και με την εφαρμογή Garmin Connect Mobile μπορείς να  στέλνεις τα δεδομένα της προπόνησης σου .  Αδιάβροχο στα 50 μέτρα και αυτονομία μέχρι 50 ώρες !!!!
[sc:product article=”1104835″ ][sc:product article=”1143493″ ][sc:product article=”1143494″ ][sc:product article=”1149410″ ]