Η Intel με την τελευταία της διαφημιστική εκστρατεία, θέλει να καταστήσει σαφές ότι η αναβάθμιση στην τελευταία γενιά των Core i επεξεργαστών επιβάλλεται για όσους έχουν «μείνει πίσω» στο θέμα της τεχνολογίας, παλεύοντας με αργούς υπολογιστές.

Στα νέα διαφημιστικά σποτ της εταιρείας, πρωταγωνιστεί ο Jim Parson, γνωστός για το ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά Big Bang Theory, αλλά και ο Michael Phelps, ο θρύλος της κολύμβησης που πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και αφού σάρωσε τα μετάλλια για μία ακόμη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο πρώτο διαφημιστικό βλέπουμε τον Phelps να είναι απογοητευμένος από την ταχύτητα του υπολογιστή του, με τον Parson να τον παρακινεί να τον «αποσύρει» και να αγοράσει ένα νέο με δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο σε 4K ανάλυση. Μάλιστα ο Parson αναρωτιέται πως ο διάσημος αθλητής έχει ξεμείνει σε έναν τόσο παλιό υπολογιστή, για να πάρει την απάντηση από τον ίδιο τον Phelps ότι «τον κρατά ταπεινό». Στο δεύτερο διαφημιστικό ο Phelps παίρνει μια γνωστή γκριμάτσα μετά τα προβλήματα που του παρουσιάζονται με τον υπολογιστή του, και με τον Parson να προσπαθεί να αναφέρει ότι είναι «ο πιο γρήγορος κολυμβητής με τον πιο αργό υπολογιστή».

Ολόκληρη η διαφημιστική εκστρατεία της Intel έχει στόχο να ανατρέψει την πτωτική πορεία πωλήσεων των PC τα τελευταία 2 χρόνια, και ειδικότερα τον τελευταίο χρόνο.