Η ενότητα των σχολίων, σίγουρα δεν είναι η πιο δυνατή για το Instagram αφού θεωρείται τυπική χωρίς κάποιες από τις δυνατότητες που συναντάμε σε άλλες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως φαίνεται όμως, το Instagram θέλει να αλλάξει αυτή τη συνθήκη, και γι’αυτο το λόγο σύντομα τα σχόλια στην υπηρεσία θα έχουν την δενδροειδη εμφάνιση που συναντάμε και σε άλλες υπηρεσίες αλλά και ιστοσελίδες όπως το Facebook. Το χαρακτηριστικό αυτό κάνει πολύ καλύτερη την εμφάνιση απαντήσεων σε συγκεκριμένα σχόλια, χωρίς αυτά να χάνονται ανάμεσα σε άλλα, και με τον αναγνώστη να μη γνωρίζει ποιος απευθύνεται σε ποιον. Η χρήση του είναι αρκετά εύκολη αφού ο χρήστης αρκεί να πατήσει παρατεταμενα πάνω στο σχόλιο που θέλει να απαντήσει συγκεκριμένα, προκειμένου να του εμφανιστεί ο σχετικός τρόπος.

Διάβασε επίσης: Λογαριασμό στο Insta gram δημιούργησε και ο Bill Gates

Η δυνατότητα για απαντήσεις σε μηνύματα φωτογραφιών του Instagram θα ενεργοποιηθεί σύμφωνα με την εταιρεία με την έκδοση 24 της εφαρμογής για iOS και Android αν και θα χρειαστεί λίγος καιρός μέχρι να γίνει ορατή σε όλα τα μέλη του Instagram παγκοσμίως.