Το Facebook, τη δημοφιλέστερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης όλοι την γνωρίζουμε όμως ελάχιστοι γνωρίζουν ότι στην «ιδιοκτησία» του περιέχονται δύο άλλες πολύ γνωστές υπηρεσίες, το Instagram και WhatsApp.

Αυτό ακριβώς θέλει να αλλάξει ο CEO της εταιρείας, Mark Zuckerberg, ενημερώνοντας μέσω e-mail τους υπαλλήλους του Facebook ότι σύντομα το Instagram και το WhatsApp θα γίνεται απολύτως διακριτό σε ποιον ανήκουν αφού δίπλα στην ονομασία τους θα προστεθεί το “from Facebook”.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Ο Ninja του Fortnite μετακομίζει στο Mixer της Microsoft.

Έτσι τα “Instagram from Facebook” και “WhatsApp from Facebook” θα είναι οι νέες ονομασίες των επιτυχημένων υπηρεσιών, ενώ ήδη γνωρίζουμε ότι μέσα στο χρόνο θα δούμε μια πρώτη ενσωμάτωση της messaging λειτουργίας τους κάτω από το Messenger. Με τον τρόπο αυτό, ένας χρήστης του Messenger θα μπορεί να επικοινωνεί με έναν χρήστη του Instagram ή με έναν του WhatsApp, χωρίς οι δεύτεροι να χρειάζεται να έχουν λογαριασμό στο Facebook.

Σχολιάζοντας την κίνηση αυτή, εκπρόσωπος του Facebook ανέφερε ότι η αλλαγή γίνεται επειδή «επιθυμούμε να είμαστε περισσότερο ξεκάθαροι ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες είναι μέρος του Facebook.»  Το πότε θα γίνει η αλλαγή στην ονομασία δεν είναι ακόμα σίγουρο, όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει.

Θέλεις να κερδίσεις ένα εντυπωσιακό drone;

Image may contain: text

Νέος μεγάλος διαγωνισμός με 3 drone αξίας 387€. Το QIMMIQ Drone διαθέτει εντυπωσιακές δυνατότητες όπως: flip 360ᵒ, HD video, 2mp φωτό, αυτόματη προσγείωση, μεγάλη αυτονομία και χειρισμό από smartphone. Για να γίνεις fan of the month και να κερδίσεις:

Ακολούθησε τη σελίδα της MediaMarkt στο Facebook
Γράψε σε comment ποιο χαρακτηριστικό σε εντυπωσίασε  (Δες εδώ το post)
 1 έως ‪31 Αυγούστου κάθε interaction (like, σχόλιο κ.λπ.) που κάνεις σε ΟΛΑ τα posts μας, μετράει ως 1 συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση.

? Για πρώτη φορά θα κληρώσουμε 3 τυχερούς! Δες το δωρο και τα χαρακτηριστικά https://bit.ly/2ZAZY5d