Η αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Sucker Punch έχει ήδη στείλει δύο φορές τους κατόχους Playstation σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης στο ρόλο ενός ήρωα με ηλεκτρικές υπερδυνάμεις. Μετά το 2009 και το 2011, τον Μάρτιο αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο μέρος της σειράς Infamous, η οποία έλαβε εγκωμιαστικές κριτικές (αλλά σημείωσε μέτριες πωλήσεις), αποκλειστικά για το PS4. Ένα νέο βίντεο του Infamous Second Son μας δίνει μια ιδέα για τις δυνατότητες της κονσόλας επόμενης γενιάς της Sony.

Μετά τη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ορλεάνη και την Ουάσιγκτον, η Sucker Punch χρησιμοποιεί αυτή τη φορά το Σηάτλ ως πρότυπο για τον απέραντο ανοιχτό κόσμο της ιστορίας τους. Επειδή το στούντιο βρίσκεται πολύ κοντά στη μητρόπολη των βορειοδυτικών ΗΠΑ, στόχος των προγραμματιστών ήταν να μεταφέρουν στις οθόνες μας το τοπίο και την ατμόσφαιρα με πολύ μεγάλη ακρίβεια.

Μετά τις περιπέτειες του νεαρού και εξαιρετικά επιδέξιου Cole MacGrath στα δύο επεισόδια για το PS3, στην εικονική σκηνή του Infamous Second Son εμφανίζεται ένας νέος χαρακτήρας. Delsin Rowe ονομάζεται ο πρωταγωνιστής και είναι ένας νεαρός καλλιτέχνης γκράφιτι που περιπλανιέται άσκοπα, ο οποίος αποκτά κατά λάθος υπερδυνάμεις και συγκρούεται με τις κρατικές αρχές, αφήνοντας στο Σηάτλ σημάδια καταστροφής. Το Infamous Second Son αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου αποκλειστικά για το PS4.