Τρία νέα wearables για όλα τα γούστα παρουσίασε η Garmin στον εκθεσιακό της χώρο στην IFA 2017, Vivomove HR, Vivosport και Vivoactive 3. Και τα τρία να αποτελούν μέρος της σειράς Vivo της εταιρείας.

Αρχικά το Vivomove HR αποτελεί την πρόταση της εταιρείας για όσους θέλουν να έχουν ένα έξυπνο ρολόι που να διαθέτει την κλασσική εμφάνιση ενός ρολογιού. Με κατά γενική ομολογία πολύ όμορφη εμφάνιση, το Vivomove HR διαθέτει μια μικρή ασπρόμαυρη οθόνη στην επιφάνειά του η οποία εμφανίζει διάφορες πληροφορίες όπως το πόσα βήματα έχετε κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και ειδοποιήσεις που έχουν έρθει στο smartphone σας.

Η κλασσική πρόταση της Garmin στην κατηγορία των wearables είναι το Vivosport για όσους θέλουν να καταγράφουν τις επιδόσεις τους την ώρα της γυμναστικής ή όταν ασχολούνται με κάποιο άθλημα. Υποστηρίζει μέτρηση VO2 και θα κυκλοφορήσει με διάφορα σχέδια. Μια μέση λύση είναι το Vivomove HR, που αποτελεί μια πρόταση που συνδυάζει χαρακτηριστικά που βλέπουμε σε wearables, αλλά με την εμφάνιση ενός αθλητικού ρολογιού με στρογγυλή οθόνη.

Και οι τρεις προτάσεις της Garmin θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του έτους, με τιμή από $199 έως $299.

Διάβασε περισσότερα νέα και ειδήσεις από την έκθεση IFA 2017