Η τρίτη γενιά των ασύρματων ακουστικών της Sony WH-1000XM3 που διαθέτουν τεχνολογία ακύρωσης εξωτερικού θορύβου, παρουσιάστηκαν στο Βερολίνο και την έκθεση IFA 2018.

Τα Sony WH-1000XM3C  έρχονται με ανανεωμένο σχεδιασμό που δένει καλύτερα στο κεφάλι ενώ είναι και κατά 20% πιο ελαφριά. Για την εξουδετέρωση θορύβου, υπεύθυνος ο επεξεργαστής QN1 ενώ η ποιότητα ήχου είναι πολύ καλή. Διαθέτει επίσης τεχνολογία Dual Noise Sensor, που αποτυπώνει τον περιβάλλοντα ήχο με διπλά μικρόφωνα και στη συνέχεια μεταφέρει τα δεδομένα του ήχου στον επεξεργαστή για να εξουδετερώσει τον θόρυβο.

Για τη φόρτιση, η παρουσία της πλέον πρόσφατης τεχνολογίας USB Type-C προσφέρει υποστήριξη γρήγορης φόρτισης, Ενδεικτικό είναι ότι αρκούν 10 λεπτά φόρτισης προκειμένου η μπαταρία να διαθέτει αυτονομία 5 ωρών.

Αυτά τα ακουστικά είναι ιδανικά για πτήσεις, αφού ένα από τα χαρακτηριστικά τους για τη βελτίωση της ατμοσφαιρικής πίεσης (Atmospheric Pressure Optimizing), δίνει τη δυνατότητα στην απόδοση της εξουδετέρωσης θορύβου να προσαρμοστεί ειδικά για ακρόαση σε μεγάλο ύψος, χρησιμοποιώντας αισθητήρες για να ανιχνεύσουν την ατμοσφαιρική πίεση γύρω σας και να βελτιώσουν την εξουδετέρωση θορύβου ανάλογα.

Κυκλοφορούν στην αγορά κάπου μέσα στον Οκτώριο.

Διάβασε όλα τα νέα και τις τελευταίες ειδήσεις από την έκθεση IFA 2018