Λίγες ημέρες πριν, η Logitech ανακοίνωνε το νέο της ποντίκι, το Logitech MX Vertical το οποίο αποτελεί τη νέα προσπάθεια της εταιρείας στην κατηγορία των εργονομικών ποντικιών.

Στον εκθεσιακό της χώρο στην έκθεση IFA 2018, η Logitech έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το νέο της ποντίκι το οποίο ξεχωρίζει από τη κάθετη θέση στην οποία η παλάμη πρέπει να τοποθετηθεί, λες και ο χρήστης κάνει χειραψία. Ο λόγος για αυτή την ασυνήθιστη θέση είναι έρευνες που αναφέρουν ότι πολλά προβλήματα που προέρχονται από καταπόνηση του καρπού και των χεριών όπως το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα, προέρχονται από την πολύωρη χρήση ποντικιών τα οποία δεν έχουν οποιαδήποτε εργονομική πρόβλεψη.

Με κλίση 57 μοιρών, το MX Vertical φαίνεται να κάνει καλά τη δουλειά του αν και η Logitech έχει ανοιχτά αυτιά όπως χαρακτηριστικά δηλώνει προκειμένου οι επερχόμενες εκδόσεις να είναι ακόμα καλύτερες. Πάντως το νέο της ποντίκι διαθέτει δύο προγραμματιζόμενα κουμπιά ενώ στην κορυφή υπάρχει ένα ξεχωριστό πλήκτρο για ρύθμιση της ευαισθισίας και των DPI.

Το αναμένουμε μέσα στον Οκτώβριο με τιμή €109.

Διάβασε όλα τα νέα και τις τελευταίες ειδήσεις από την έκθεση IFA 2018