Η Audio-Technica παρουσίασε στην έκθεση IFA 2018 τα τελευταίας γενιάς premium ακουστικά της και αν μη τι άλλο έχουν αρκετά ενδιαφέρον χαρακτηριστικά. Τα Audio-Technica ATH-SR30BT και ATH-SR50BT ξεχωρίζουν κυρίως για τη μεγάλη αυτονομία τους που στην περίπτωση των πρώτων φτάνει έως και τις 70 ώρες.

Συνδυάζοντας τις τελευταίες τεχνολογίες ήχου με την ελευθερία της ασύρματης σύνδεσης, οι δύο σειρές ακουστικών έρχονται με πλήκτρα αφής στα αριστερά. Αγγίζοντας απαλά τα πλήκτρα θα μπορείς να ελέγξεις την ένταση της μουσικής όπως επίσης να προσαρμόσεις το ποσοστό θορύβου θα ακούς από το εξωτερικό σου περιβάλλον, ώστε εκτός από τραγούδια να γνωρίζεις τι συμβαίνει γύρω σου.

Με άλλα λόγια, να μην αποκοπείς πλήρως με τους γύρω σου. Ιδιαίτερα χρήσιμο όταν μετακινείσαι σε δρόμους εντός πόλης, με τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας ή ακόμη και με το ποδήλατο.

Τα ATH-SR50BT προσφέρουν αυτονομία 25 ωρών ενώ είναι σχεδιασμένα για εύκολη αποθήκευση αφού διπλώνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στην τσάντα. Εξοπλισμένα με οδηγούς ήχου των 45mm, η Audio-Technica υποστηρίζει πως θα απολαμβάνεις ακριβή και δυναμικό ήχο ασύρματα ενώ παρέχεται και η δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης για στουντιακού επιπέδου αναπαραγωγές, με το καλώδιο των 1.2m όπου και συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

Με ακόμη μεγαλύτερη μπαταρία που θα φτάσει τις 70 ώρες αυτονομίας, τα Audio-Technica ATH-SR30BT εντυπωσιάζουν. Τα καθιστούν τέλεια για πολύωρη χρήση όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με το αεροπλάνο. Ειδικά στις περιπτώσεις που υπάρχουν καθυστερήσεις ή που πρέπει να περιμένεις την ανταπόκριση.

Είναι πιο ελαφριά από τον μεγαλύτερο αδερφό τους και «κάθονται» στα αυτιά χωρίς να κουράζουν. Επίσης υποστηρίζουν ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth 5.0 ενώ οι τιμές θα ξεκινούν από τα $99 και θα φτάνουν έως και τα $199.

Όπως ανακοίνωσε η Audio-Technica, οι δύο σειρές ακουστικών θα γίνουν διαθέσιμες το προσεχές φθινόπωρο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις και νέες παρουσιάσεις από την έκθεση IFA 2018