Στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας IFA 2018 δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εκπλήξεις. Μία από αυτές μας την επιφύλασσε η Acer παρουσιάζοντας μία εκπληκτική gaming καρέκλα (ίσως και κάτι περισσότερο από μία απλή καρέκλα), την Acer Predator Thronos. Σύμφωνα με την Acer, πρόκειται για μία επαναστατική gaming καρέκλα η οποία θα πάει το gaming σε ένα νέο επίπεδο.

Με ύψος περίπου 1.5 μέτρο, το μόνο σίγουρο είναι ότι το gaming όντως θα ανέβει επίπεδο! Σε χρώμα μαύρο με μπλε electric λεπτομέρειες, η Acer Predator Thronos δονείται ανάλογα με το παιχνίδι, ώστε να σου δίνει μία καθηλωτική εμπειρία gaming, σε πραγματικό χρόνο.

Acer Predator Thronos

Αν και πιθανότατα θα σε προβληματίσει η δόνηση, με άλλα λόγια πως θα μπορούσε να καθιστά το gaming ομαλό, η Acer επιβεβαιώνει πως η καρέκλα έχει εργονομική σχεδίαση μαζί με υποπόδιο, ώστε ακόμη κι όταν παίζεις πολλές ώρες, να νιώθεις άνετα. Η καρέκλα μπορεί να προσαρμοστεί στα δικά σου γούστα ενώ η καμπίνα μετακινείται στον κάθετο άξονα έως και 140 μοίρες.

Η Acer Predator Thronos είναι ένα πραγματικό playroom

Άπαξ και την βάλεις στο δωμάτιό σου, θα νιώσεις πως έχεις δημιουργήσει ένα δικό σου προσωπικό playroom. Αν και μιλάμε για καρέκλα βέβαια, θα είναι αρκετά δύσκολο να την μετακινήσεις από δωμάτιο σε δωμάτιο, τουλάχιστον έτσι όπως μεταφέρεις την ήδη υπάρχουσα καρέκλα σου.

Διαθέτει ειδική υποστήριξη βραχίονα για να τοποθετήσεις έως και 3 οθόνες των 27’’ ενώ υπάρχει και χώρος για τον υπολογιστή σου. Η Acer βέβαια συμπληρώνει πως οι gaming desktop υπολογιστές Predator θα ταιριάξουν «κουτί» με τη νέα αυτή καρέκλα, αν κι άλλοι desktops θα τοποθετηθούν με ασφάλεια.

Για την ώρα, η Acer δεν έχει αποκαλύψει την επίσημη τιμή κυκλοφορίας ενώ άγνωστη παραμένει και η ημερομηνία κυκλοφορίας της καρέκλας. Σίγουρα, έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά premium προϊόν οπότε και θα περιμένουμε ένα αρκετά μεγάλο νούμερο.

Διάβασε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την έκθεση τεχνολογίας IFA 2018.